Безнадежден оптимист съм, винаги и до последно вярвам, 4е във вси4ко лошо има и нещо хубаво. Заради това съм и прекалено довер4ива. И не си взимам поука от нещата, които са ми се слу4или, 4есто правя едни и същи грешки по няколко пъти, преди да се нау4а.
Разсеяна съм, безкрайно вятърни4ава, ако нещо не е важно за мен самата, съвсем е вероятно да забравя да го направя. Или да ме домързи. Мързелива съм понякога, оставям днешната работа за утре и вси4ко правя в последния момент.
Не съм капризна, нямам претенции относно другите, приемам хората такива, каквито са. Не се стремя да променя никого, разбрала съм, 4е не се полу4ава.
Ако оби4ам, оби4ам с цялото си сърце, поставям 4овека на първо място в живота си и се раздавам изцяло. Ако намразя, по4ти никога не мога да простя.
4увствителна съм, въпреки 4е никак не ми ли4и. Не пла4а пред хората, пла4а сама в банята или пред ку4ето, не оби4ам да виждат такива силни емоции. Оби4ам ку4ето си пове4е от много хора, с които имам някакви отношения.
Зака4ам се, понякога ставам дори и досадна. Мразя да бъда сама.
Прахосвам каквито пари полу4а, без да ми мигне окото. Но ако няма пари - не мрънкам, просто не хар4а нищо. Живея ден за ден, въпреки 4е имам много планове за бъдещето.
Иска ми се да съм по-амбициозна, понеже в момента малко хора вярват, 4е ставам за каквото и да било.. :/