Реалист . Обичам да се заяждам особено ,когато съм права. Твърде разсеяна , доста разхвърлена .Твърде наивна .Вярвам на хората безрезервно и често съм наранявана . Добър приятел.Всички, които съм допуснала до себе си знаят ,че могат да имат доверие . Повечето ми приятели са момчета , трудно ми допада момиче като характер. Има и такива единични бройки обаче. Когато не ми пука за някой , наистина не ми пука за него . Лесно се ядосвам , лесно се натъжавам .Когато се сърдя бързо ми минава , но съм и голям инат .Правя се ,че още се сърдя и мога да продължавам дълго така .Понякога това ми е в минус . Винаги съм приятелски настроена към хората дори и ако в миналото са ми направили нещо лошо. Вярвам ,че човек може да се промени стига да иска и да го осъзнава . С много широки пръсти съм , всичко което искам си го купувам . Обичам да имам човек до себе си , но трябва да е стойностен .Иначе просто не се занимавам.Но когато човек си заслужава се раздавам за него , винаги гледам той да е добре , уважавам го и го ценя. Моето си е мое и някой опита ли се да се доближи , съжалява . Не се интересувам от хорското мнение нито за мен , нито за хората до мен . Горделива съм , надута съм , но само за хора които са си го заслужили и за хора , които не ме познават .Обиди ли ме някой , получава си заслуженото . Когато ме наранят ставам най - гадния човек . Обичам истината да се казва винаги и се старая да я казвам . Нямам много капризи , но ако нещо не ми харесва не се срамувам да го кажа или покажа. Обичам решенията да си ги взимам сама и ако сгреша , последиците си ги поемам сама .Отговорна съм във ВСЯКО отношение . Имам големи амбиции и се стремя да ги осъществя . Мечтая , но в рамките на земното . Мразя лъжата , но понякога ми се налага да го правя . Странна съм , но допусна ли човек до себе си се раздавам на макс .