- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се възприемата вие самите ?
Прекалено добра и наивна съм и това са двата недостатъка в характера ми. Винаги помагам на човек в беда с каквото мога, но не винаги ми отвръщат със същото. Не бих казала, че се доверявам лесно, напротив - трудно се доверявам и винаги си имам някакви преубеждения за хората, първо гледам да ги опозная и чак след това говоря за доверие. Лошото е, че доста често се сблъсквам с лицемери и това ми изиграва лоша шега. Мразя лъжата и изневярата като първото съм го прощавала само един път и ми беше много трудно, а второто не ми се е случвало до сега, но съм убедена, че няма да го простя колкото и да обичам този срещу мен тйъ като съм човек на крайностите - "или"-"или"... Не съм отмъстителна, но си признавам, че ми става хубаво, когато на някой му се върне тъпканоКато цяло съм доста позитивно настроена. Оптимистка съм и винаги се опитвам да гледам на нещата от добрата им страна. Много чувствителна натура и лесно ранима - общо взето приемам доста навътре и незначителни неща. Страшен инат съм и съм маниячка на тема чистота
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!