- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно спермата.
Здравейте,
На 18г съм.След мастурбация спермата ми е както трябва да си е - бяла,но на места седи някакси доста по-гъста от останалата,и леко жълтеникава - абе нещо като желе.Един приятел ми каза за жълтеникавото че и при него го има .Исках да питам момчетата тук дали знаят нещо по-въпроса,пък ако трябва и към лекар ще се обърна.Никакви наркотици не взимам,пуша рядко и по-малко (гаден навик ми е)
Мерси
п/с - дано няма други подобни теми.пробвах търсачката но не намерих.
образовай се малко на тези тема де на 18 години си все пак...нормално е на места да е гъста на други не все пак това не е крем брюле, а относно това, че е жълта е не си мастурбирал наскоро явнонапиши "сперма" в гоглето и се образовай
-- -- --
Мерси.
Моля.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
и на моя фр понякога му се случва и аз също мисля че е съвсем норомално
IskaM v IbizZza
Тъй като смесването на сперматозоиди,течност от простата и течност от семенните мехурчета (течностите си имат имена ама са мнго сложни) 0,8 секунди преди изпразването е трудно всичко да бъде добре смесено.
Йога и мъдрост
+1 спокойно не само при теб е така, и няма нищо притеснително в това.Първоначално написано от Nitroglycerin
Спермата се различава по цвят, плътност и текстура при всеки.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Може ли да си на 18 години !? Надявам се, че си 6-ти клас..
Нормално е, гъстотата зависи не от количеството сперма, а от количеството простатна течност. Сперматозоидите са горе-долу един и същ брой и при 1 капки сперма и при 1 чаша. Говоря за една еякулация..
Don't tell me what I can or can't do !