.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Сирене

Град
    Хасково

Сирене

Абе незнам дали темата е за тука, ама не намирам къде другаде да я сложа Преди малко бях в супермаркета да си взема обезмаслено сирене и жената ми даде сирене без холестерол с растителни масла.. Та въпроса ми е това ли е обезмаслено сирене

( Ти си момичето дето сега почва Дюкан, нали? )

По темата: Мисля че не е Нали има растителни масла? Обезмасленото сирене май наричат това, което е безсолна пластмаса на висока цена Не знам къде живееш, но по-добре отиди в някой голям супермаркет и разгледай различните му там опаковки.

Град
    Хасково
    Еми живея в Хасково и имаме само Kaufland, Чочко и Лотус, където Кауфланда е най- голям. Гледах по витрините и имаше само овчи сирена и тем подобни След това отидох при другите витрини дето има продавачки на тях или незнам как се водят.. Там дето ти дават и ги попитах за обезмаслено сирене и ми дадоха това.. Там ако незнаят, никъде другаде в града няма да знаят

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Само едно ще ти кажа В България НЯМА истинско обезмаслено сирене А това,което ти си си купила е олекотено сирене,т.е. извлечени са всички (или поне голяма част от) животински мазнини и е наблъскано с растителни мазнини.Освен това,това сирене е подходящо за 3-та и 4-та фаза от диетата.А ако толкова ти се яде си вземи извара (за предпочитане обезмаслена ... такава поне се намира),защото в България тя е (може би) единствения наистина подходящ млечен продукт за 1 и 2 фаза (като не броя киселото мляко 0,1% ест.)
    Не забравяй,че не е препоръчително на ден прясното мляко да е повече от 250 мл.,а всички млечни продукти за целия ден - не повече от 1 кг.
    Успех

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Само едно ще ти кажа В България НЯМА истинско обезмаслено сирене
    Абе то , ако питаш мен , в БГ за нищо не може да си сигурна, че е истинско А иначе щом си от Хасково и в Кауфланд няма такова сирене, по-добре яж обезмаслена извара както ти препоръчаха.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Абе то , ако питаш мен , в БГ за нищо не може да си сигурна, че е истинско А иначе щом си от Хасково и в Кауфланд няма такова сирене, по-добре яж обезмаслена извара както ти препоръчаха.
    В това и аз съм се убедила
    По европейските стандарти всеки продукт,който има нарисувана крава на опаковката трябва да е от 100% мляко,но днеска си взех един кашкавал (че и стикер "100% мляко" имаше),отварям го,опитвам го ....,а той като подметка Нито имаше вкус на кашкавал,нито нищо ...

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    В това и аз съм се убедила
    По европейските стандарти всеки продукт,който има нарисувана крава на опаковката трябва да е от 100% мляко,но днеска си взех един кашкавал (че и стикер "100% мляко" имаше),отварям го,опитвам го ....,а той като подметка Нито имаше вкус на кашкавал,нито нищо ...
    Ужас... Аз си признавам на баба млякото, киселото мляко и маслото от кравата на дядо Великолепни и 100 процентови, но сега не мога да им се наслаждавам

Аз признавам и сиренето на Маджаров

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си