- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Женски бой .. ?!?!
Днес не знам по каква причина, но две момичета от класа ми се сбиха жестоко. Почнаха да си дърпат косите, шамари, юмруци, ритници.. Аз седях и ги зяпах с широооко отворена уста, а останалите се смяха. Разбира се, всички гледаха сеира, никой не тръгна да ги разтървава.
Гледката беше траги-комична. Едната беше дебела, а другата тънка като клечка.
После като ги раздели единия даскал и двете се разреваха. И за какво..аман от лигли.
Та въпросът ми е.. Момичета вие сбивали ли сте се с друго момиче?
Не съм участвала в бой и дано не ми се налага.. За жалост вече и момичета се бият, което наистина е доста смешно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами да, била съм се с момиче, но съм била най-много 5ти класедна нещо ме издразни и отдох да я набия
ступах я и оттогава не смее гък да ми каже
Ама сега ми е смешно да видя момичета на моята възраст да се бият
надявам се да не ми се налага и на мен
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
С момиче не помня да съм се била....ама с момчетаа....1-2 пъти се е случвало (като бях малка де)![]()
на косъм съм била, ама не съмама иначе съм ставала свидетел на няколко.. голям смях, голямо нещо
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да, за жалост.. тя ми удари шамар и след т'ва тръгнах и аз и стана една..![]()
Не съм участвала,но съм ставала свидетел на доста такива.
Ами миналата година замалко, ама другите като ни видяха, 4е 6те се стигне до![]()
и ни разтърваха набързо
![]()
![]()
Non musique - non vie!
Edin put mi se sly4i,no bqh 6-ti klas.Sega kato se zamislq e izglejdalo adski sme6no ot strani![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ммм.. Тренирах 5 години карате и си имах една приятелка, с която редовно се млатехме. Ама иначе така да се бия с някоя - не. Въпреки че веднъж за малко да смажа една пикла
, добре че бяхме моите фрс да ми я разкарат от очите.
Не съм се сбивала..и мисля че боят между момичета е даски смешна и ГРОЗНА гледка.Мисля че е под достойнството на едно момиче да се бие и всички да й гледат сеира,ужасно е![]()
![]()
Хмм само веднъж.. Преди години...
Една ми се правеше на много повече от колкото и да е.. А от както си позволи да ме бутне, докато минавах покрай неяя... та от тогава почна всичко.
Аз попринцип не търпя лигли като нея, тъй че не съжалявам че я нашамарих...
Сега може би малко ще се замисля преди да предприемам такива постъпки, но ако има хора като нея, няма да ми мигне и окото.. Както казах в една тема - нервите ми винаги са на косъм от скъсването.. (нямам здрави нерви ама въобще)
Да, като по-малка...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Острани сигурно е било доста грозна гледка,но какво да се прави!
Веднъж ми се е случвало в 4-ти клас с едни момичета,те и 2-те в/у мен ... сега ми е много смешно като видя такива ситуации,но кво да се прай..живот!![]()
Да и не един път!Ми то как няма да се бия с някфи надути курви,кифли,хлапачки и.т.н![]()
![]()
и за кво да ги разтървават?
щом са си решили да се бият,ми нека се бият,техен си проблем
Чак бой не...![]()
nicolepcd
И аз така, и честно казано се надявам да не се случва отново, защото лично за мен е адски грозна гледка дори, когато две момчета се бият, а за момичета да не става въпрос.... но какво да се прави не можех да стоя след като са ми посегнали....Първоначално написано от rauwkost
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
pod nivoto na 4ovek e tova ..mngo sme6no da se bieqt momi4e nikoga za ni6to az suta imam moga da govorq ,tupiq otvru6ta s boi (ni6to li4no), i da me udarqtpak nqma da posegna po dobre da sdi zamina no posle si4ko s vremeto si![]()
Да, с момче![]()
Не, единствената ми "битка" беше с момче, той даже не ме удари.Но явно е модерно да се бият жени, най-вече заради мъже...
**
e kwo ako e bilo interesno 6to nikoi ne go zasneПървоначално написано от tItEufFf