.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Сбивала съм се с момиче само един път. Първоначално на шега, но явно я беше заболяло. Извиних й се няколко пъти, но тя ме удари много жестоко (по начало не може да си мери силите) и от там...Малко ритници и шамарчета. Било е доста глупаво от моя страна, но сега като се сетя се смея.

Супер фен
    Град
    Своге
    Най-грозната гледка е да гледаш как се бият момичета,и да им гледаш сейра,жалко е ...

Разберете,че тва се прави дискретно,не всички да ви гледат!
    А разбира се има и такива,които го правят само,за да ги гледат,за които по-важно е да ги гледат колко са велики,отколкото боя

И да била съм се с момичета и то много често (напоследък)обаче става леко и дискретно,и винаги гледам да няма много народ,защото както казах е адски смешна гледка ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    да, ама то по-скоро на бъзик. там ритаме се, удряме се :д тя плюе понякога,ама така е.. :д

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Re: Женски бой .. ?!?!

Цитирай Първоначално написано от Uptown_soldier
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Днес не знам по каква причина, но две момичета от класа ми се сбиха жестоко. Почнаха да си дърпат косите, шамари, юмруци, ритници.. Аз седях и ги зяпах с широооко отворена уста, а останалите се смяха. Разбира се, всички гледаха сеира, никой не тръгна да ги разтървава.
    Гледката беше траги-комична. Едната беше дебела, а другата тънка като клечка.
    После като ги раздели единия даскал и двете се разреваха. И за какво..аман от лигли.

Та въпросът ми е.. Момичета вие сбивали ли сте се с друго момиче?
    e kwo ako e bilo interesno 6to nikoi ne go zasne
    Във френските училища е забранено да се позлват телефони. Независимо дали си на двора или в междучасие

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    не знаех че си във френска гимн

Те да тръгнат да се бият пред мен....

Присъствала съм на такъв бой

тряа да има екшън бе, инак ше умрете от скука тряа някои стол нещо и сетне ще бъде-->

Супер фен
    Не съм се била с момичета...Само с момчета. И то аз нападам винаги...Яко бой,те не смеят да ме ударят.

Град
    `In Hell`
    За малко да наритам една лигла и още имам желание

голям сейр пада

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Когато бях 6 клас се бих за последно с момиче.В момента са само закачки от сорта на удар по главата или бутане,блъскане...Но нищо фрапиращо.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Не съм се била с момичета...Само с момчета. И то аз нападам винаги...Яко бой,те не смеят да ме ударят.
    Не смеят,защото знаят,че ако го направят,ще паднеш от първия удар.

Град
    Варна
    ами с момиче не,ама с момчетата...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Не смеят,защото знаят,че ако го направят,ще паднеш от първия удар.
    не не точно така! ако някое момче иска да те набие,просто ще го направи

Аз преди бях хипер бойна. Момчета, момичета...
    Тая учебна година само веднъж се сбих с едно момиче. Беше голям сеир. ;D Иначе се боричкам от време на време с някои приятели от класа, но съвсем на бъзик. :]

да, миналото лято, когато една ми удари шамар без причина и аз не се сдържах

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да, но никога не съм удряла с ритници и юмруци. Най-много шамар.. Пък и беше отдавна. Вече ми изглежда някак тъпо.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Не ,досега не съм се била нито с момиче, нито с момче, дано и да не ми се случва :]

Супер фен Аватара на diksi
    Еми какво да се прави? Аз в ІV клас се сбих, но не зо първи път! Тренирах преди това джудо 3 години ии като някой ми кривне от мнението му пусках един поглед и той си трае, не се е стигало до шамари...Повечето ми траеха, ама едно момиче веднъж ми се отяде и ме напсува..Аз се ядосах и й пернах шамар, мислейки си ,че й стига това, тя обаче...взе и ме срита ии така тръгна боя. Малко скубане, ритници, всъщност много скубане И като се ``сдобрихме`` аз тайно си мислех , че ме кеви! Оказа се, че много си приличаме...Сега сме много добри приятелки и най-много ценя в нея това, че не ми трае като някои казва си всичко..Абее много точен човек е ма не съжалявам че я набих
    Вече Съм Добро Дете, Не Се Бия!!!

С едно момче постоянно се караме и съответно "бием", а с момиче последно съм се била в 3-ти или 4-ти клас

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Женския бой е първо нещо много грозно и смешно и второ много под нивото на една "дама"... въпреки, че един път ми кипна и понашамарих една но това е друга работа... мисля, че едно момиче/жена трябва да е първо дама а след това всичко останало...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Момичета да се бият .... единственото по-смешно нещо което ми се е случвало напоследък е когато минах покрай 2 девойчета и те си говореха на "брато"
    Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
    ich bin nur ein junge von der stra

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си