- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Женски бой .. ?!?!
Сбивала съм се с момиче само един път. Първоначално на шега, но явно я беше заболяло. Извиних й се няколко пъти, но тя ме удари много жестоко (по начало не може да си мери силите) и от там...Малко ритници и шамарчета. Било е доста глупаво от моя страна, но сега като се сетя се смея.![]()
Най-грозната гледка е да гледаш как се бият момичета,и да им гледаш сейра,жалко е ...
Разберете,че тва се прави дискретно,не всички да ви гледат!
А разбира се има и такива,които го правят само,за да ги гледат,за които по-важно е да ги гледат колко са велики,отколкото боя
И да била съм се с момичета и то много често (напоследък)обаче става леко и дискретно,и винаги гледам да няма много народ,защото както казах е адски смешна гледка ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
да, ама то по-скоро на бъзик. там ритаме се, удряме се :д тя плюе понякога,ама така е.. :д
Присъствала съм на такъв бой![]()
![]()
Не съм се била с момичета...Само с момчета.И то аз нападам винаги...Яко бой,те не смеят да ме ударят.
![]()
![]()
За малко да наритам една лигла и още имам желание![]()
![]()
голям сейр пада![]()
![]()
![]()
![]()
Когато бях 6 клас се бих за последно с момиче.В момента са само закачки от сорта на удар по главата или бутане,блъскане...Но нищо фрапиращо.
Не смеят,защото знаят,че ако го направят,ще паднеш от първия удар.Първоначално написано от Converse333
![]()
ами с момиче не,ама с момчетата...![]()
![]()
![]()
не не точно така! ако някое момче иска да те набие,просто ще го направиПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Аз преди бях хипер бойна. Момчета, момичета...
Тая учебна година само веднъж се сбих с едно момиче. Беше голям сеир. ;D Иначе се боричкам от време на време с някои приятели от класа, но съвсем на бъзик. :]
да, миналото лято, когато една ми удари шамар без причина и аз не се сдържах![]()
Да, но никога не съм удряла с ритници и юмруци. Най-много шамар.. Пък и беше отдавна. Вече ми изглежда някак тъпо.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не ,досега не съм се била нито с момиче, нито с момче, дано и да не ми се случва :]
Еми какво да се прави? Аз в ІV клас се сбих, но не зо първи път! Тренирах преди това джудо 3 години
ии като някой ми кривне от мнението му пусках един поглед и той си трае, не се е стигало до шамари...Повечето ми траеха, ама едно момиче веднъж ми се отяде и ме напсува..Аз се ядосах и й пернах шамар, мислейки си ,че й стига това, тя обаче...взе и ме срита ии така тръгна боя. Малко скубане, ритници, всъщност много скубане
И като се ``сдобрихме`` аз тайно си мислех , че ме кеви! Оказа се, че много си приличаме...Сега сме много добри приятелки и най-много ценя в нея това, че не ми трае като някои казва си всичко..Абее много точен човек е ма не съжалявам че я набих
![]()
Вече Съм Добро Дете, Не Се Бия!!!![]()
![]()
С едно момче постоянно се караме и съответно "бием", а с момиче последно съм се била в 3-ти или 4-ти клас![]()
![]()
![]()
Женския бой е първо нещо много грозно и смешно и второ много под нивото на една "дама"... въпреки, че един път ми кипна и понашамарих една но това е друга работа... мисля, че едно момиче/жена трябва да е първо дама а след това всичко останало...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Момичета да се бият![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... единственото по-смешно нещо което ми се е случвало напоследък е когато минах покрай 2 девойчета и те си говореха на "брато"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
ich bin nur ein junge von der stra