- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много интересно.
Здравейте.Една моя прителка ме попита нещо,но понеже не мога да и отговоря ще ви питам вас.Значи тя ми каза че като е била на 12-13 години почнала да маструбира и после и потекло кръв.Аз и казах,че си е скъсала ципата,тя не ми вярваше.После в банята си вкарала пръсче около 4 сантиметра повече не могла да го вкара?Според вас на какво се дължи това?Знам,че е малко тъпа темата,но моля без подигравки![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Химена не се е скъсал напълно...
-- -- --
Кое на какво се дължи ? Кръвта или това , че не е могла да си вкара пръста на повече от 4 сантиметра ?
ами да скасала са е дествената ципа и ако е била мн тясноа и не добре овлажнена мн ясно ,че друдно ще си вкара целия си пръст![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
браво на нея после като го прави за пръв път ще я обвиняват ЩО Е ЛЪГАЛА че и е за ПРЪВ ПЪТ![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
оф леле направо пощурявам от такива теми![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от galu6a
Първоначално написано от pam1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе Вие нормални ли сте с пръст. Като искаш толкова вземи й една краставици (от големите) и да са оправя.
И кое му е гнусното? Все едно, като правиш секс да кажеш, че е било гнусно.Първоначално написано от Lyubeto
По темата: скъсал и се химена и затова е текло кръв, а след това не е могла да "си го вкара", щото не е била възбудена.
Не бе-пръста не и е бил надървен и за това не е могла да си го вкара![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
мерси![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!