.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Не иска да ме остави

Здравейте, приятели.
    Значи, до преди седмица си имах приятел.Бяхме заедно 10 месеца.Според всички около нас, всичко вървеше добре, бяхме едва ли не перфектни.Но малцина знаеха, че ме разплаква всяка седмица и прави кавги за някакви глупости.От любовта си му давах шанс не зная колко хиляди пъти.Вече ми писна, зарязах го.Първо беше 2-3 дни "Моля те, не мога да живея без теб" сега мен изкара виновна, че не му давам шанс, значи съм го лъжела 10 месеца егати логиката.Казах му не те обичам остави ме, махни се от живота ми, той ми отговаря обичаш ме и пак ще сме заедно.
    Това започна да ми омръзва.Толкова нерви изхабих с него.
    Какво да правя, че да разбере, че повече няма да ме има???

Re: Не иска да ме остави

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Здравейте, приятели.
    Значи, до преди седмица си имах приятел.Бяхме заедно 10 месеца.Според всички около нас, всичко вървеше добре, бяхме едва ли не перфектни.Но малцина знаеха, че ме разплаква всяка седмица и прави кавги за някакви глупости.От любовта си му давах шанс не зная колко хиляди пъти.Вече ми писна, зарязах го.Първо беше 2-3 дни "Моля те, не мога да живея без теб" сега мен изкара виновна, че не му давам шанс, значи съм го лъжела 10 месеца егати логиката.Казах му не те обичам остави ме, махни се от живота ми, той ми отговаря обичаш ме и пак ще сме заедно.

ignore him (devil)

Град
    Варна
    Отстоявай решението си и не се поддавай на каквито и да е манипулации.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Hasselt
    Аз няма да се потдавам, но зная ,че няма да ме остави.Вчера беше дошъл пред блока ми, но аз не се показах.Добре, че ще се местя след 2 седмици поне няма да може да ме намери, и номера ще си сменя ако не спре.Пише даже на майка ми постоянно.Наистина това си е тормоз.

Re: Не иска да ме остави

Цитирай Първоначално написано от Enough
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Здравейте, приятели.

ignore him (devil)
    мда, това е единсвения начин...

емии...блокваш го в скайп, звъни ти - не вдигаш, видиш ли го - отбягваш го..ако ти каже нещо ще се правиш, че не го чуваш и рано или късно ще му писне и ще спре да те преследва...
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

офффф-аз се 4удя как да си го върна,ти как да се отървеш от него-с удоволствие бих се разменила с теб.какво по лесно от това да разкараш някой (освен ако още не си напълно сигурна в решението си-тогава е трудно и боли )
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Hasselt
    Аз съм сигурна, че искам да го оставя и му казвам, не те обичам той ми вика успокой се и ми пиши, че ме обичаш, защото това е истината.Той е обсебен, тотално луд е. :# :# :# :#
    В скайп не си пишем, всеки ден на улицата не го виждам /не живеем в БГ и тук е малко по-различно/, но той няма да спре с неговият смс-ен турмоз.
    Вика ми в понеделник ще те намеря не ме интересува.Ми ако ще да дойде до пред нас ако трябва с една кофа вода ще го залея та поне да му дойде акъла.
    Така съм го обичала, честно ви казвам сега толкова ме отблъсква с неговият егоизъм, че ме кара да го намразя.

Ами това със сменянето на номера е добра идея.И п реместването ще помогне.Както те посъветваха преди - игнорирай го и все някога ще му омръзне!Успех.
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    < 33
    И с бившия ми беше така
    Игнорирай го,както казаха и не му обръщай внимание ..
    Или по-точно му кажи малко нещицата по грубичко , за да
    разбере истината и да спре да си мисли,че го обичаш ..
    При мене помогна ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Игнор му е майката... Просто по друг начин няма да се разбере. Виждаш, че с добро не става, тогава действай с лошо. Игнорирай го напълно и ако пак не спре се дръж по-грубо с него. Аз на твое място бих си хванала ново гадже, за да види, че наистина вече всичко е приключило
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Що не пробваш с ограничителна заповед?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си