- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Увиснали Гърди...
кхгфсх
88 голямо ли е![]()
А иначе аз си мисля, че упражненията няма да помогнат, само ще натрупаш мускулна маса, а гърдите маалко ще намалеят, обаче няма да се стегнат.. Нека и някой по опитен да каже все пак де
![]()
Увиснали гърди, мн кофти..![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
88 ako sa golemi az s moita 103 nz kakfo tr na napravq![]()
я дай пик да видиме колко са ти увиснали, за да можем да ти помогнеме!![]()
Не забравяй, че гръдната обиколка не зависи само от големината на бюста, а и от ширината на гърба. Мойта гръдна е 90 ама имам малки гърдиПървоначално написано от nesuni
По темата - май е трябвало по-рано да се сетиш, но все пак опитай с някакви упражнения. Потърси в интернет - там ще намериш повече информация.
Аз пък съм на друго мнениеИмам същия приблем и вече проблема ми е намалял
.Ако не ходиш на фитнес - започваш.Във фитнеса все път правиш флайс (ако не знаеш какво представлява-попитай инструктура или някой от посетителите-съмнявам се че някой ще откаже да ти обясни
) .Значи правиш по 10-15 повторения с гирите-но 10 или 15тото повторение трябва едва да можеш да го направиш, в смисъл с последни сили.Защото ако ти е леко няма смисъл.И у вас или във фитнеса започваш лицеви упори-колкото повече толкова по-добре-говоря от личен опит
.И задължително след всеки душ мажи деколтето си и бюста с лосион за тяло или някакъв крем за лице-кожата таме супер нежна и фина.Аз съм вече на този режим(поне 5 серии с по 20 повторения флайс и около 100 лицеви упори на ден(общо за целия ден) и всеки ден крем за лице след баня) около 1 месец и мога да кажа че има ефект.Но трябва постоянство
.Във фитнеса можеш да попиташ за още някакви упражнения за гръдните мускули
[/b]
Mиличка това наитина е гаден проблем, но за съжаление онзи ден четах, че не може да се разреши дори и с упражнения, тъй като мускулите на гардите са много малки и са под самата сланинка на гърдите и не ставало нищо дори и с упражнения.Така, че според мен решение няма.
vqrvai mi ne zavisi samo ot tova na mene sa mi 103 obache qko si mi lichi vapreki 4e nqmam mn malak grubПървоначално написано от rali4ka91
sas mnogo trenirovki vsi4ko stava vqrvai mi
да rali4ka91 е права аз имам голям бюст ,но гръдната ми обиколко е 92 смнеможеш да ги стегнеш напълно освен с помоща на пластичен лекар плосто сутиен
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ако преди си правила коремни преси, ето ти го на резултата
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
зИлеНъ РъЧиЧкА сЛъдУлЧИИииИИПървоначално написано от nesuni
авторката имаш ли 35?
psychopath
1.za tva si ima LS i 2.ne na 78 sam
питах авторката на тематаПървоначално написано от nesuni
![]()
най-обичам този тип коментари![]()
Един път увиснат ли-няма спасение,като станеш пълнолетна ще си направиш пластика.
хмм лицевите ще пооправят положението![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Благодаря ви за мненията! Много сте ми от полза!Ще направя каквото мога по въпроса, за да се пооправят. Ако не става със спорт - пластика и това е. Благодаря отново на всички, които ме подкрепиха оттук. Направо ви обичам!
![]()
А някои хора просто не знаят колко е гадно да си в това положение. Предполагам аз съм си виновна, но това не дава право на никого да ме съди. Айде, със здраве!
aaaaaaaaa 88 sm. taka da ti uvisnat....ti vijdala li si uvisnali gurdi??? ne si sazdavai izlishni kompleksi.az kato otslabvam ne mi uvisvat puk na teb li da uvisnat.
Гърдите съдържат много малко мускули. Мускулна тъкан се съдържа зад тях, в областта на гръдния кош, но не и в самите гърди. Това означава, че няма как да увеличиш размера им или да ги повдигнеш чрез упражнения и без оперативна намеса. Вдигането на тежести би могло да помогне след много време, но в повечето случаи няма как да се погрижиш за формата им само чрез тренировки. Големината на бюста ти варира, защото мазнините, които се съдържат в него, зависят от теглото ти и промените в него. Дори да си почти плоска, гърдите ти ще пораснат, в случай че килограмите ти станат повече и обратното.
Източник: http://www.cosmopolitan.bg/dr_cosmo/p3_1678_0.html
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ама невъзможно е да се стегнат,ако увиснат веднъж,може,ако стане заклета фитнесджийка,ама ей така с някакви гирички и лицеви-няма шанс.
Направо е неспасяемо положението незнам и аз..Моята беше 114см.. айде да не казвам че сигорно едната беше по голяма от главата ми сигорно направо ад!!! Ама какво да правиш гена си е ген..Сега е 95 и се чувствам много по добре, решила съм след като родя да си направя операция за стягане и намаляване просто което момиче си мисли че е хубаво лъже се..нито можеш да бягаш нито можеш да скачаш нито да спиш по корем защото боли адски много ...
da we verno0o ne e hubavo da si s golemi gurdi......4e privlicha6 mujki pogledi privli4ash obache si e tupo....ne moji6 da ska4a6 ili da ti4a6 po stulbite bez da si gi durjishem to taka si e de.....