- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Увиснали Гърди...
и аз имам големи гърди...пречат ми чат пат,изобщо не ги искам,ама..така с ее случило...но със сигурност не искам да привличам мъжките погледи с гърдите си... а тва че трябва да си ги държиш като слизаш по стълбите си беше чиста подигравка...нали за това са направени сутиените.......за големите гърди главно...проблемите със спането могат да се решат..когато спрат да растат спира болката при спане по корем(казвам го от личен опит),другото си е до нагласа...най-;есното е да си сложиш ръката между двете :Д така правех,докато ме боляха и нямаше проблеми...а това че не можеш да спортуваш е пълна лъжа...аз играя волейбол и нямам проблеми,слагаш един спортен сутиен (онези,които приличат на миниарюрни потничета за тези които не се сещат) върху нормалния си сутиен и проблема е решен! ;]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Яко клинч!
+1Първоначално написано от ThisIsMe
Просто аз
88,много ли е....
Ммм...е,кофти тръпка![]()
Брях,брях
ходи прави упражнения за гърди в залата
моята е 89 и не са увиснали .. тренирам си гърдите с гирички!
Running is my drug and I am overdosed ..
Ма хората са измислили спортните бюстиета.Първоначално написано от colymoly
![]()
Има решение, но за съжаление е много скъпа една приятелка на майка ми си повдгина бюста ама някаква операция ако не се лъжа беше![]()
емм може да има в парфиюмерията някакви мазила за стягане на гърдите :) и носи повече сутиени нз :(
1.как може да носи повече сутиени?
2.с фитнес ще се реши леко проблема.
3. Мажи се с кремчета
Помня, че рекламираха някакъв крем на Билка за стягане на бюста.Първоначално написано от sladyranka9
![]()
Не съм го ползвала, но Билка е много хубава марка и сега се сетих за нея.
Моите са 93 на малък гръб.За големината си са доста стегнати
Казват,че е хубаво да ги поливаш със студена вода,докато се къпеш-преди да излезеш от банята за 15 сек. стои под студената струя за кръвообращението.Намери си хубав сутиен и няма да си лични.
Мазнинките трудно се стягат,но млада си може и фитнеса да ти помогне.
Разпитах 3000лв струва повдигане на бюст.![]()