.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да проверя ?

Как да проверя дали презерватива е скъсан някаде след секса ? понякога и съвсем малко ако е скъсан и не се забелжи след това става кофтито ... Как се проверява ?

Град
    Хасково
    Не ми се е късал до сега, но със сигурност ще може да се види, защото все ще има някакви излезнали капчици.. А и просто като го свалиш презерватива, го постискваш и ако не излезе нищо от никъде, значи няма нищо.

ами връзваш на възел края (там където е отвора) и стискаш хубаво до долу да видиш дали ще изтече нещо , после стискаш в обратната посока , т.е. от резервоарчето към възела . Това е най-сигурната проверка

pulnish go s voda i proverqvash
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами надуи го.. като балон и ще разбереш

Е то ако се цепне дори леко се усеща ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

като го махнеш .. и го завържеш случайно ако излиза въздух .. отговора е ясен ...
    Не е Ва}|{Ho KakВо ГоВорят Зад Гърба ти .. важно е като се обарнеш сички да МЪлчаТ .. ''``''`''`' изКувството ДА можеш да ОБИЧАШ ..`'`'`''`'`''`

Напълни го с вода,колкото и да е малка дупчицата ще се види

Супер фен Аватара на galu6a
    еми има мн начини пълниш го с вода надуваш го или пък го натискаш аз лично не съм проверявала ,но знам ,че няма как да не забележиш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

или като го надуеш като балон или го напълни с вода но бавно го пълни за да не се разкъса пръстена на презерватива
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си