.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Звуков драйвер ?!

Значи преинсталирах си windows-a обаче проблема е, че нямам звукови драйвери ... рових в google обаче така и не намерих нещо сполучливо или може би аз не го правя като хората... Молбата ми е следната: може ли някой да ми помогне да си намеря подходящи драйвери и да ми обесни кое как да направя щото вече 4-5 дни съм без звук и направо изтрещявам

Като информация мога да дам това:

Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Град
    Варна
    Пробваи тези .

http://www.bioticaindia.com/intel-82...2-a-3-pci.html

Даваш там на зеленото дет пише доунлоад и ги изтегляш.

Град
    София
    Свалих го обаче не знам как да го инсталирам... Оф супер зле съм В самата папка има много неща и не знам кое да натисна
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Град
    София
    Оправих се Инсталирах го тва ама пак не става... пак няма звук Добре, ако отида и се взема нова звукова карта, тъй като тази си е ок, но просто нямам подходящи драйвери за нея (не си пазя дисковете т.е. вкъщи са ама не знам къде), та... ако си взема нова звукова карта и я сменя и инсталирам драйверите, които са с нея проблемът би трябвало да се реши нали ? Знам, че няма смисъл да сменявам читавата си звукова карта ама в случая не виждам друго решение...

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Теглиш Everest Ultimate Edition. Гледаш кой е производителя и дъното Motherboard какъв модел е и на сайта на производителя търсиш и теглиш кажи производител и модел аз ще ти намеря драйверите .
    http://download.intel.com/design/mot...ADI_SM4_SF.exe
    Ако тези драйвери не станат тогава имаш проблем .
    Intel 82801EB ICH5 това търсих в гуугъл и първия резултат - Интел драйверите =). ПРосто теглиш тези за твоята ОС нз как не си ги намерила. Разархивираш и пускаш setup.exe файла и NEXT!

Град
    София
    Оправих го Много благодаря на всички за помощта !!!

Имам същия проблем, но не си знам модела на звуковата карта. wtf питам аз...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Ами аз знаеш ли какво направих... Изтеглих си Everest Ultimate Edition - там видях модела на Motherboard, изтеглих си AIDA32 R и там видях модела на звуковата карта, после копирах двата модела в google и след тях написах audio drivers и първото, което ми излезна го свалих и инстабирах и ми тръгна звука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си