- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Звуков драйвер ?!
Значи преинсталирах си windows-a обаче проблема е, че нямам звукови драйвери ... рових в google обаче така и не намерих нещо сполучливо или може би аз не го правя като хората... Молбата ми е следната: може ли някой да ми помогне да си намеря подходящи драйвери и да ми обесни кое как да направя щото вече 4-5 дни съм без звук и направо изтрещявам![]()
Като информация мога да дам това:
Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Пробваи тези .
http://www.bioticaindia.com/intel-82...2-a-3-pci.html
Даваш там на зеленото дет пише доунлоад и ги изтегляш.
Свалих го обаче не знам как да го инсталирам... Оф супер зле съмВ самата папка има много неща и не знам кое да натисна
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Оправих сеИнсталирах го тва ама пак не става... пак няма звук
Добре, ако отида и се взема нова звукова карта, тъй като тази си е ок, но просто нямам подходящи драйвери за нея (не си пазя дисковете т.е. вкъщи са ама не знам къде), та... ако си взема нова звукова карта и я сменя и инсталирам драйверите, които са с нея проблемът би трябвало да се реши нали ?
Знам, че няма смисъл да сменявам читавата си звукова карта ама в случая не виждам друго решение...
Теглиш Everest Ultimate Edition. Гледаш кой е производителя и дъното Motherboard какъв модел е и на сайта на производителя търсиш и теглиш кажи производител и модел аз ще ти намеря драйверите.
http://download.intel.com/design/mot...ADI_SM4_SF.exe
Ако тези драйвери не станат тогава имаш проблем.
Intel 82801EB ICH5 това търсих в гуугъл и първия резултат - Интел драйверите=). ПРосто теглиш тези за твоята ОС нз как не си ги намерила. Разархивираш и пускаш setup.exe файла и NEXT!
Оправих гоМного благодаря на всички за помощта !!!
![]()
Имам същия проблем, но не си знам модела на звуковата карта. wtf питам аз...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами аз знаеш ли какво направих... Изтеглих си Everest Ultimate Edition - там видях модела на Motherboard, изтеглих си AIDA32 R и там видях модела на звуковата карта, после копирах двата модела в google и след тях написах audio drivers и първото, което ми излезна го свалих и инстабирах и ми тръгна звука![]()