California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Ужасен гаф направих!
Пиша си от много време с едно момче на 21 от друг град.Отначало нищо кой знае какво,но после взехме да си пишем намеци (главно за секс) и т.н...Убедена съм,че не е педофил,защото съм попадала на такива пък и една приятелка от моя клас си е говорела с него по камерата(моята е развалена).Та,не съм му давала кой знае каква информация също,нито някви фрапиращи снимки.Всичко нормално.Имаме много смислени разговори,но и доста намеци...Днес заминах при баба ми ,а майка ми тая вечер е търсела на моя компютър някви снимки и моя скайп й се е отворил.Тогава тя е чела доста от нещата които съм си писала с това момче и преди малко ми се обади.Пита ме какво правя и с кой си пиша.Отговарям с едно момче,тя от къде е,казвам от варна...И тя ама какъв е тоя,викам еми един.Тогава тя прочете последното нещо,което ми беше написал и ми каза че вижда,какво си пишем. Освен,че изпаднах в шок й се разкрещях,как може да ми чете хронологийте.МОГА да се оправя и сама в случай,че попадна на педофил!А той не е такъв,всъщност ние сме само приятели,просто понякога се случва да си пишем малко по-така.
Предполагам,че имам 12 дена,в които да обмисля кво да правя.Тя каза,че като дойдела да ме вземе,сме щели да си поговорим.Дразня се,че не ми вярва,че не мога да се оправям!ЩЕ й го кажа,но все още не знам какво да направя като цяло.На 15 съм и да,наистина хормоните бушуват,но в тоя случай не е чак толкова,макар че от прочетеното навярно е останала с друго впечатление.Все едно ме е хванала да правя секс(никога не съм правила,но предполагам,че е равностойно).