.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Мн. съм объркан помощ

Може би думите са малко слаби за заглавието,но все пак бих искал да ви попитам какво бихте направили.

колебая се с кое момиче да тръгна.

с моя идеал за външен вид?

или с човек с много готин характер?

сега знам че ще кажете важен е характера 100% съм съгласен,но просто може би аз съм човек,който си пада повече по външния вид отколкото по характера.

бихте ли ме посъветвали какво да направя.
    90% съм сиг че и двете момичета ме харесват.

Доста от вас биха си помислили ами каде са чувствата,ами там е работата че и към двете чувтвам приятелски отношения,но към тази с идеала ме прилича повече.

според мен доста хора са си го задавали този вапрос?
    та аз не съм нещо повече от вас просто искам да видя как бихте постъпили на мое място.
    Може да си кажете "тоя не е по различен от всички останали" не е така.Мога да ви уверя че съм далеч по задълбочен и чувствителен човек.Просто за момента немога да реша какво да правя!

Благодаря ви!
    P.S съжелявам за правописните грешки ,но писах бързо.

Град
    Враца
    Тцтцтц, ти не си по-различен от всички останали

Не бе, вземи тая, хубавата... щом повече държиш на външния вид, тогава какво му се чудиш.

ако ти пука от мнението на другите по хубавата а ако наистина искаш да си щастлив когато сте заедо да не млъквате шеги и така нататък избери умната
    аз поне нямаше да се колебая ако бях момче щях да избера по-умната
    (има една приказка От вънка лъсната а от вътре блъсната)
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Да ти имам проблемите.

Повече от фен
    Която мислиш, че е по добра в всички отношения. Поведение и т.н.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от mimka_1987
    na 15 li si
    А ти на 21-22 ли си?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Понякога не ви разбирам как така го умеете това да обичате или харесвате 2-ма,3-ма-4-ма
    Според мен не харесваш нито едната достатъчно,няма кво да се лъжем.Ако си с по-красивата ще ти липсва добрият характер на другата.Ако си с тази с добрия характер ще ти липсва по-красивата,а ти си търсиш хем много красива,хем със страхотен характер,много филми гледаш.Ако бях на твое място не бих избрала нито едната ,защото тъй или иначе все нещо би ми липсвало.
    Най-напред подреди си мислите в главата и помисли какво търсиш и какво искаш!защото не знаеш и ти какво искаш

Супер фен
    Доста от вас биха си помислили ами каде са чувствата,ами там е работата че и към двете чувтвам приятелски отношения,но към тази с идеала ме прилича повече.
    Сам си намерил решението.
    nicolepcd

не съм на 15 на 18 съм и мога да те уверя че колкото и странно да ви се струва това харесвам 2 но в различни отношения това "НЕЩО" съществува.Искам да се получи нещо по-добро от предишната ми връзка.

Град
    Paradise
    Аха, адски си чувствителен... личи си. Както и да е. Аз бих взела по-умната. Хубавката ще и се нагледаш, ще я пона**еш 2-3 пъти и ще ти писне. С по-грозноватата ще си истински щастлив, ще имаш интересни разговори, смях и така нататък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си