- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пф бяло течение...
Как да спра гадното бяло течение...имам огроооомен проблем с него. Поддържам добра хигиена, но то е почти непрекъснато ...помощ?!?! Как може да спре, на какво се дължи![]()
Само гинеколога може да ти каже със сигурност от какво е и как да се излекува...ние няма как да разберем на какво се дължи течението ти.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Отиди на гинеколог,за да ти каже дали има защо да се притесняваш и ако има някакъв проблем какъв е той,и как да се лекуваш![]()
Това, че спазваш добра хигиена не значи, че не можеш да имаш такова течение.Иди на гинеколог - няма друг вариант.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
решението ти се нарича гинеколог, миличка. Върви, защото има вероятност да стане хронично и тогава... лошо за теб ще стане
Ходи на гинеколог, ние не сме лекари!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
първо темата не е за тук
второ зависи какво е ако е просто бяло течение бяло почти безцветно без миризма ,може да е от настинка или просто по рождение както при мен ,но ако е жълто или др цвят със специфична миризма значи ти има нещо и трябва да се посети лекар![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Виж темите в здравни проблеми