.

Виж резултатите на анкетата: Та що?

Гласували
4. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Бива.

1 25,00%
  • Ауу, гадни метъли!

0 0%
  • Cthulhu fhtagn, Cthulhu fhtagn! Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn! Обичам ги!

2 50,00%
  • Слаба работа.

1 25,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Bal-Sagoth- кралете на симфоника

Това е групата, която сваля и няколкогодишни слушатели на мелодичен блек/дет/пауър на колене и ги кара да крещят, че по-велика група в стила няма. (Всъщност стари фенове по-често, на нуубовете още не им се е развил слухът толкова.)
    Неповторими по завладяващата атмосфера, инструменталите ( необикновена дължина и магичност), сложност на музиката, употреба на английски език в текстовете (вдъхновени от Лъвкрафт, който е запознат с необятния му речник в оригинал, знае за какво иде реч). Англичани, малко далеч от кристално-ледения звук на норвежците, затова пък недостижимо ниво на епичност.
    Музиката им е разнообразна, не може да се каже, че парчетата, които пускам, обобщават по някакъв начин творчеството им, баш най-добрите не са качени никъде.
    http://www.youtube.com/watch?v=5r9Po...A66E4&index=17
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

..кхъм

DRACONIS ALBIONENSIS!

btw, след като си бях направил ника забелязах, че не са ме забравили пичовете - When rides the scion of storms

Иии да. Много са добри и омг-повръщащо-червата-подценени, което ме ядосва.

Отговорът в анкетата е ясен.

F'htagn
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си