- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цикълът ми е кафяв?
Проблема е че цикълът ми 2 месеца подред е кафяв.имам цикъл от 7 месеца.цикълът преди първият кафяв ми беше закъснял доооооооста и беше много силен и кръв и кафяво.следващия месец ми дойде по-рано но беше кафяво и то съвсем малко сега този месец закъсня 8 дена но сега ми е 2 ден и ми е кафяво.нормално ли е????
*Липсва описателно заглавие!
Точка 6 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Сексуални контакти имаш ли?
Независимо дали имаш или не задължително на гинеколог!!!
Отивай веднага на гинеколог!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Пак е кръв... Изсъхналата кръв става кафява, както и престоялата...
^ не плашете момичето по време на цикъла изтичат всякакви секрети не само кръв, количеството кръв е по-малко отколкото другите неща, но все пак се консултирай с акошер-гинеколог или личния
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Mи и аз съм така.Преди 2 месеца два пъти ми дойде кафяво и отидах на лекар, но нищо не ми откриха.После два месеца се оправии беше червено и сега съм в цикъл и пак е кафяво.И вееч незнам какво да правя и се чудя дали да ида на лекар, защото сигурно пак нищо няма да ми открият, но може и да ида.
ох щом нищо не са ти открили значи всичко е ок.незнам и аз за себе си кво да мился.говорих с мама според нея е нормално.
На мен ми се е случвало така като спазвах един по-особен режим на хранене.
Е попринцип тая кафява кръв е по-гъста и тече в края на цикъла. Това че на другата потребителка не са й открили нищо не значи, че и на теб ти няма нищо. Отиди на гинеколог, може наистина нищо да ти няма, но поне ще си сигурна![]()