- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заговаряне на момиче...
Значи, надявам се ако може някой да ми каже как се заговаря момиче и тн., защото като видя някое момиче, което харесвам си гълтам езика! Не знам какво да кажа и приличам на пълен идиот!![]()
![]()
![]()
Също така искам да се извиня ако има подобна тема.![]()
P.S: Опсс... Получили са се 2 теми... Чак сега виждам.. Извинявам се на модераторите..![]()
С клавишна комбинация "Ctrl + Alt + S"
Как очакваш да се заговаря момиче бе ман...
An Evil Man
Ами не знам!![]()
![]()
Нали точно поради тази причина питам вас...
Интересува ме какво да кажа на момичето, как да се запознаем и тн.
емм отиваш казваш й "ако си свободна еди си кога искаш ли да излезем или там кажи й че си свободен и ако и ти си свободна може да излезем " нещо такова не е толкова трудно....
Запознанство по сценарий няма. Не съм петричката врачка, за да ти прорукувам ситуацията и думите, които биха впетачлили тръпката ти.Първоначално написано от SounDScaPe
Действай спонтанно. Определено непринудеността би я впечатлила, а не нагласената фраза.
Edinstveniq nachin e da preodoleesh sebe si,ne te poznavam za tova ne moga da ti kaja kak tochno da go napravish ;]
Pyk i da ti kaja po-dobre napravi tova,koeto smqtash za dobre samiq ti,zashtoto se useshta ako neshto e predvaritelno naglaseno i ne e privlekatelno.....chestno kazano bih se izkefila ako nqkoi me pokani na sreshta zaekvaiki,obache vijdaiki che tova si e samiq toi bez da mi se pravi na nahakan ili umishleno da se pravi na sramejliv.....taka che ako nqkoe momiche te zaslujava prosto shte te prieme takyv![]()
Мерси за съветите!![]()
![]()
Аз: Здравей!
Тя: Чао!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шегувам се...
![]()
абе ти на колко си че незнаеш как се заговаря момиче оле зле си
Тук се търсят съвети не обиди!![]()
еми аз те питам нещту на 15 ли сиПървоначално написано от SounDScaPe
"Здрасти, кво става, аз съм..."![]()
![]()
nicolepcd
Нали всичките сте скайпъри ето ти сценария: питаш я дали има скайп и ако ти го каже казваш: "а случайно да си носиш лаптопа или да имаш скайп на телефона?" и тя ако каже "да" казваш: "а изчакай тогава да извадя и моя и ще ти пиша, че иначе ме е срам"![]()
Първоначално написано от Cellmate
![]()
![]()
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Пребий се пред нея и я помоли да ти подаде ръка
Бе как може да търсите отговор на такива въпроси в ИНТЕРНЕТ??? Няма скриптове братле, просто бъди себеси и не не се спичай!!! Не е като да сте на леглото...
блъскаш я нежно като гледаш да не я утрепеш "опа извинявай" и БРАВО ти я заговори!
-- -- --