.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Заговаряне на момиче...

Значи, надявам се ако може някой да ми каже как се заговаря момиче и тн., защото като видя някое момиче, което харесвам си гълтам езика! Не знам какво да кажа и приличам на пълен идиот!
    Също така искам да се извиня ако има подобна тема.

P.S: Опсс... Получили са се 2 теми... Чак сега виждам.. Извинявам се на модераторите..

С клавишна комбинация "Ctrl + Alt + S"
    Как очакваш да се заговаря момиче бе ман...
    An Evil Man

Ами не знам!
    Нали точно поради тази причина питам вас...
    Интересува ме какво да кажа на момичето, как да се запознаем и тн.

емм отиваш казваш й "ако си свободна еди си кога искаш ли да излезем или там кажи й че си свободен и ако и ти си свободна може да излезем " нещо такова не е толкова трудно....

Цитирай Първоначално написано от SounDScaPe
    Ами не знам!
    Нали точно поради тази причина питам вас...
    Интересува ме какво да кажа на момичето, как да се запознаем и тн.
    Запознанство по сценарий няма. Не съм петричката врачка, за да ти прорукувам ситуацията и думите, които биха впетачлили тръпката ти.
    Действай спонтанно. Определено непринудеността би я впечатлила, а не нагласената фраза.

Edinstveniq nachin e da preodoleesh sebe si ,ne te poznavam za tova ne moga da ti kaja kak tochno da go napravish ;]

Pyk i da ti kaja po-dobre napravi tova,koeto smqtash za dobre samiq ti,zashtoto se useshta ako neshto e predvaritelno naglaseno i ne e privlekatelno.....chestno kazano bih se izkefila ako nqkoi me pokani na sreshta zaekvaiki,obache vijdaiki che tova si e samiq toi bez da mi se pravi na nahakan ili umishleno da se pravi na sramejliv.....taka che ako nqkoe momiche te zaslujava prosto shte te prieme takyv

Мерси за съветите!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    кажи и здравей

Аз: Здравей!
    Тя: Чао!

Шегувам се...

абе ти на колко си че незнаеш как се заговаря момиче оле зле си

Тук се търсят съвети не обиди!

Цитирай Първоначално написано от SounDScaPe
    Тук се търсят съвети не обиди!
    еми аз те питам нещту на 15 ли си

Супер фен
    "Здрасти, кво става, аз съм..."
    nicolepcd

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Нали всичките сте скайпъри ето ти сценария: питаш я дали има скайп и ако ти го каже казваш: "а случайно да си носиш лаптопа или да имаш скайп на телефона?" и тя ако каже "да" казваш: "а изчакай тогава да извадя и моя и ще ти пиша, че иначе ме е срам"

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Нали всичките сте скайпъри ето ти сценария: питаш я дали има скайп и ако ти го каже казваш: "а случайно да си носиш лаптопа или да имаш скайп на телефона?" и тя ако каже "да" казваш: "а изчакай тогава да извадя и моя и ще ти пиша, че иначе ме е срам"
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

Пребий се пред нея и я помоли да ти подаде ръка

Бе как може да търсите отговор на такива въпроси в ИНТЕРНЕТ??? Няма скриптове братле, просто бъди себеси и не не се спичай!!! Не е като да сте на леглото...

Град
    Пловдив
    блъскаш я нежно като гледаш да не я утрепеш "опа извинявай" и БРАВО ти я заговори!
    -- -- --

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си