.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Да бъде или да не бъде?

Днес изпаднах в кофти ситуация - исках да се видя с момчето по което си падам от нова година, исках да си направим купон утре в събота. Обаче тази вечер стана така, че решихме да ходим на кино с 1 приятелка и му звъннах да ходим заедно... и отидохме. Преди да ме остави пред нас на връщане уж на майтап попитах къде ще ме водят утре (беше с още 1 момче). Казаха ми в 12 да дойда пред някъв стриптийз клуб... бе с 2 думи - нищо не си казахме, изгабаркаха се с мен А аз исках да се уговорим нещо наистина ... Отчаях се набързо, само се засмях и се прибрах. Та сега ми е тъпо - исках утре да се съберем, но ще е адски нахално или нз какво, ако му звънна и утре с въпроса - "Снощи не се разбрахме нищо, дай сега кажи къде ще бъдем довечера?", или от сорта. А наистина искам на купон с този човек...

Мега фен Аватара на Blab
    Абе, като искаш нещо, работи по въпроса!
    Това е. Ти сама си знаеш. Малко повече самоувереност!

Ами обади му се.Няма нищо лошо.Кажи му,че искаш да отидете заедно на купона и готово.Не е мн сложно...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    `In Hell`
    Бъди уверена в себе си .... иначе няма как да стане

не уе не му се обаждай... ще е гадно
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Абе, като искаш нещо, работи по въпроса!
    Това е. Ти сама си знаеш. Малко повече самоувереност!
    Кратко,точно и ясно.

Фен
    Град
    sofia
    Absolutno e taka!Kakvo znachi,che ti e nelovko,ot kakvo?!Kogato iskash da postignesh tova,koeto iskash trqbva da se borish za nego,a v "borbata"nqma sram me e,neudobno mi e..Estestveno,che trqbva da vnimavash da ne stanesh nahalna,no taka,kakto gi obqsni neshtata dobih predstavata,che kato cqlo ne si nikak dosadna,a i toi otklikva po nqkakuv nachin.Nqma nishto losho da mu zvunnesh i leko na maitam da go izbiesh i leka zakachka po telefona,puk ako ne te vzeme naseriozno veche shte popitash direktno dali e svoboden..Budi spokoina nqma da mu izglejdash nahalna,po-skoro momiche,koeto ne si ostavq magareto v kalta i goni tova,koeto iska
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Благодаря на всички, че откликнахте толкова бързо, от това имах нужда! Виждам, че сте на мнение да не се отказвам и пак да го потърся днес. Мислех днес към 5-6ч. да му звънна и не че знам точно какво ще му кажа, но да разговаряме за вечерта Обаче това беше преди да отидем снощи на кино. Пък и все си мисля, че ако е искал да се видим и днес, нямаше да се базика, а директно щяхме да си се разберем след като отворих снощи темата. И незнам, казвате, че не губя нищо като го потърся пак, но ми е някакси много несигурно, имам чуството че ще ме отреже, но звънкам за да ми го каже
    Ааа, забравих да спомена за киното много яко ми стана, понеже видях, че иска да се приближи до мен, и заставаше на 1 страна (облягаше се от мойта страна) абе въобще някво мн деликатно май го беше срам...

Ivanna99, по въпроса с нахалността - нз доколко ме вижда като нахална, но знам че ако бях на негово място щеше да ми стане приятно ако виждам такъв оживен интерес към мен

Мега фен Аватара на Mi6inka
    действай действай обади му се Не е нахално да го поканиш на купон с теб Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си