- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща ... странно
Така има едно момиче от моето училище от дълго време си пишем по скайп ... дълго дълго ... 2 седмици пишехме си нещо и тя изведнъж изтърси хайде да излезем някаде стори ми се странно тъй като аз събирах кураж 1 седмица да и го кажа ... та въпроса ми е какво може да значи това ... виждаме се само по коридорите в даксало и то само за по минута две ...усмихваме се махаме си с така с после си пишем с часове ... знаете как е скайпа ( :* (hug) (sun) (inlove ) и т.н та въпроса ми имам среща с нея в събота ... и се чудя дали иска да излезем като приятели или цели нещо повече ... тя е на 16 аз на 17 ... благодаря ви предварително
Никой не може да предвиди дали тя си пада по теб или просто си й симпатичен.Ако можеше да се предвиди,то на теб щеше да ти е най-лесно.Даже се учудвам,че не можеш да раэпоэнаеш по поведението й.Ама то как да раэпоэнаеш като в Скайп не е толкова лесно.Човеко,эаложи повечко на реалния контакт.Евала на мацката,че те е поканила.Бъди по-решителен,че иначе ще пропускаш доста шансове беэ да се усетиш.И недей да иэпадаш в толкова эадълбочени раэмисли.Отиваш на срещата и ще видиш какво ще стане.Приятно прекарване от мен.
МерсиПървоначално написано от Yoyoyoyoyo
еее браво на мацката... че ако тръгне да те чакаМАлко по-смело бе момче ..а относно това ..мисля ,че щом ти е предложила да се видите значи определено си и приятен ...сега не бързай още от 1вата среща да замисляш план за връзка
То всичко ще си дойде от само себе си.Успех с мацката!
хехе.. еми давай... излезте заедно .. при положение че и тя ти го предлага явно има някакви симпатии.. пък и ти го искаш нали така ?![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Ехееее мацката даже е на 17! Браво, пич! Цели нещо повече много ясно и УСПЕХ ти пожелавам от все сърце!![]()
много ясно, че иска нещо повече.
аре кажи как мина срещата.
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ми сори че чак сега ви пиша но вобще забраих за темата и викам дай да вида кво става ... перфектно мина ... утре имаме пак среща с нея ... първата беше перфектна гледахме филм в мола и таказъвърши с хубава целувка бе перфектно беше
![]()
Браво =P . Пожелавам ти късмет за следващата ви среща.Първоначално написано от ogie
ACϟDC
До тук добре. Гледай само да не изцепиш нещо от сорта - обичам те, харесвам те, блабла... Поддържай физически контакт, щом си минал целувката вече - прегърни я, хвани я за ръката, там погали я по буза ли по каквото искаш :Р
И така
Излизайте и се до-зарибявайте
За въпроси - питай :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
точно така-колкото и да я харесваш-недей да се вманиачаваш по нея,недей да и ходиш по гъза,ниво момчета ниво
п.с-радвам се за теб,дано тръгнат нещата![]()
ее ти излез и виж де... то ще си проличи дали само като фр или нещо повече.. на първо време не дей да прибързваш нещата... в смисъл не я притискай всичко с времето си![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Мисля, че няма да е лошо да прочетеш някое и друго постче кифличке ;](казвам го в добрия смисъл и съвсем нежно)Първоначално написано от evelinka1122
Те вече даже целувката са минали.
Първоначално написано от Cellmate
извинявам се
![]()
благодаря ти, че ми го каза по този добър и нежен начин
![]()
![]()
освен да кажа на ogie честитоооооо!![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Хах мерси за добрите думи![]()