- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното разбито сарчице..........
Дойде и моя ред да напиша тема......Сас моя приятел сме заедно от година и половина но през последния месец нямаше пари ниту как да се издража аз единствено го хараних вкащти пред нащте се правех че ям а всащтност взимах едно бурканче и му сипвах на него няма значение не сам стистна и никога няма и да бада.... за сажеление пари нямаше как да му давам щтото и яз нямам но ако имах сас удоволствие щтях да си давам парите но тои това не можа да го изтарпи и го пратиха от работата която работи вав командировка бургас е там на ден по 20лв надница и каза че за две седмици заминава и щте се варне но днес аз му се обаждам и го питам дали да ходя на 30 (понеделник) до Бургас (там е вав командировка ) и му викам и после вав четвартак заедно щте се приберем и тои ми каза ако се прибера вав града щте бада гладен пак на тфои разход ако от Бургас ни кажат да си трагаваме се прибирам вав Варна при майка да ме гледаи яз викам хубу просто не намирах думи загубих си говора за секунди незнам просто тфа не го очаквах мислех че няма да са така нещтата ваобщте че щте сме заедно и щте се подкрепя ме вав трудните моменти , колко щтасливи моменти имахме моите приятелки и приятели ми завиждаха аз самата бях на 7 небе кат бях сас него..... питам се само едно дали има на тоя свят вече да не е сас разбито сарце нямам думи просто ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай те за тапата тема но просто исках да си излея мъката но просто не мога да си обясня нищту всичко беше супер преди да замине....