Така ... започвам с това ,че не знам дали има такава тема ... и да мързеше ме да преглеждам един милион страници ... За което се извинявам
Любопитно ми е защо жените харесват мъже,който се отнасят зле с тях и не ги заслужават. Значи .. жените са мазохисти Имало е моменти , в който ми е идело да забия шамар на някоя мацка(да се усети) ,която идва при мен и почва да ми реве ,че той се държи грубо и гадно , и т.н.
Но те ги намират за изключително привлекателни ...
...
А другото ... защо мъжете се държат така ,като според мен са наясно ,че нараняват момичето до тях.. ?!?
...
Добре ... побърках се .. Та така ли сме устроени ?!? Винаги да страдаме ? Явно да ...
Пълно щастие няма ... А защо да няма ? Толкоз ли е проклет този свят ?!? Даже,когато си щастлив .. съдбата ( или както го наречете) го прецаква ...
Добре ... накрая спирам да бълвам глупости.
Ако може да си изразите мнението(без глупости) .
А й вие ,момичета,изпадали ли сте в такива положения ?
Или пък вие , момчета .. ?
Aко искате ... дайте примери :P
Edit : Да се доизкажа ...
Осъзнах,че всичко е просто едно мъчение .. Какъв е смисъла на живота ... като всичко е страдание ?!
Примерно аз .. никога не показвам,че съм тъжна или нещо от сорта ,за да не натъжа приятелите ми ... Но понякога ,когато съм сама се отдавам на дълги,депресански разсъждения.
Била съм на прага на ... самоубийство .. Но реших,че не ми стиска и че животът е прекалено гаден ,че да се самоубия .. (Да странна логика ... )
Та според вас ...всичко ли е страдание ..
Естествено има и хубави ,щастливи моменти ,който човек пази до края на дните си,но все пак ... лошите се помнат по-добре .. по-дълго и раната почти никога не зараства...
Добре ... сериозно .. трябва да ходя на психолог xD
Спирам до тук ..
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 1 и 7 от Правила на форума. Редакция на MakeMeLaugh