.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: 4 години

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)

4 години

Здравейте на всички!
    Скоро с приятеля ми правим 4 години ( кога се измина това време и аз не знам.. ), НО.. въпросът е с какво мога да го изненадам? За това време доста неща съм му подарявала..почти всичко, за което се сещате. Искаше ми се аз да изработя нещо, но не съм сигурна точно какво и ми се иска да е нещо голямо и запомнящо се..
    Надявам се да получа добри идейки! Благодаря ви!

Град
    Paradise
    Вместо да му подаряваш нещо, идете някъде. Съберете си двамата пари и идете на някое екзотично място.
    Ние с моя след 3 седмици правим година и сме решили да си повторим дословно първата среща. Ще правим същите неща, които тогава (демек 3D кино и кръстосване на цяла София за Burn ) Може това да направите.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Организирай една хубава романтична вечеря
    Малко повече глезотийки от обикновено и ще се получи добре

Град
    Враца
    4 години... ухааааааа

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Вместо да му подаряваш нещо, идете някъде. Съберете си двамата пари и идете на някое екзотично място.
    Ние с моя след 3 седмици правим година и сме решили да си повторим дословно първата среща. Ще правим същите неща, които тогава (демек 3D кино и кръстосване на цяла София за Burn ) Може това да направите.
    Идеята не е лоша.Ще бъде интересно да си припомнят първата среща. ;]]

Град
    Хехе за първата среща-не е лоша идеята, но ние сме от малки градове(намират се близо един до друг) иии често често правим това, което правихме на първата среща ( тогава бяхме в един парк и се лигавехме мн яко..). За пътуването-скоро ходихме до Велико Търново и мислехме следващият път да е след бала ми, защото сега е доста нажежена обстановката ( трябва да уча за изпити и т.н.). Благодаря все пак!
    Очаквам още идейки!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Какво си му подарявала до сега?

един голяяям пъзел с ваша снимка и да пише нещо
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    ами.. всичко каквото се сетиш.. в началото( не знаех какво може да се подари на момче..бян на 14 хах..) разни плюшени играчки, възглавници и т.н., след това различни нещ, свързани със снимки, рамки, албумии т.н., дрехи, парфюми ( баналните неща), от тези кутийките с посланията( 365 ли бяха,колко бяха), но аз си я изработих.. джаджи за компютъра,колата..кутия бонбони и доста други.. почти всичко възможно материално..и най-различни изненади..екскурзии и т.н. Но ми се иска този път да нещо наистина впечатляващо и запомнящо се, защото може би това ни е последната годишнина, но това е друг проблем..
    Чакам предложения

Цитирай Първоначално написано от butty
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    ами.. всичко каквото се сетиш.. в началото( не знаех какво може да се подари на момче..бян на 14 хах..) разни плюшени играчки, възглавници и т.н., след това различни нещ, свързани със снимки, рамки, албумии т.н., дрехи, парфюми ( баналните неща), от тези кутийките с посланията( 365 ли бяха,колко бяха), но аз си я изработих.. джаджи за компютъра,колата..кутия бонбони и доста други.. почти всичко възможно материално..и най-различни изненади..екскурзии и т.н. Но ми се иска този път да нещо наистина впечатляващо и запомнящо се, защото може би това ни е последната годишнина, но това е друг проблем..
    Чакам предложения
    ей няма да е последната вярвай ми вярно че ставаш студентка ще отидеш да учиш някъде но пак ще сте заедно
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти

Re: 4 години

Цитирай Първоначално написано от hrisetooo_
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Здравейте на всички!
    Скоро с приятеля ми правим 4 години ( кога се измина това време и аз не знам.. ), НО.. въпросът е с какво мога да го изненадам? За това време доста неща съм му подарявала..почти всичко, за което се сещате. Искаше ми се аз да изработя нещо, но не съм сигурна точно какво и ми се иска да е нещо голямо и запомнящо се..
    Надявам се да получа добри идейки! Благодаря ви!
    Вържи си една панделка около врата,намажи се със сметана и бъди само по.............нищо!Гаранция,че ще остане без думи
    Перфектна идея...

подкрепям сметаната

Град
    хех тези неща за сметаната,ягодите,сексаи т.н. ги оставете..иска ми се някаква изненада, която никога не си е и представял дори,която да го зарадва страшно много.
    Иначе за това дали ще сме заедно или не..ако си остана в БГ, най-вероятно ще бъдем заедно, но ако замина за някъде-сигурно няма да сме заедно,няма начин просто (това е друга тема)
    Давайте идейкии

Голям фен
    ami 6tom postoqno kazva6 4e skoro nqma da ste zaedno i 6te se razdelqte za6toto ti 6te hodi6 da u4i6 nqkade za6to togava da e vsi4ko tova? pri uslovie 4e 6te se razdelqte... Ili ti misli6 4e kato zamine6 v druga durjava toi 6te prodalji da stoi sam v prodaljenie na godini ?
    ako zamine6 v druga durjava krai na vsi4ko i nqma smisal ot ni6to.az ne se se6tam za hubava iznenada no mislq 4e NAI GOLQMATA IZNENADA 6TE E AKO SLED KATO ZAVUR6I6 OSTANE6 V BG I STE ZAEDNO! pomisli si
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Измисли нещо специално - нека да е необичайно. Дръж се няколко дни и седмици все едно си забравила и после му поднеси изненадата!

Град
    Цитирай Първоначално написано от coolkiss
    Измисли нещо специално - нека да е необичайно. Дръж се няколко дни и седмици все едно си забравила и после му поднеси изненадата!
    Хехе,и аз това искам, но въпросът е каква да е изненадата? :P
    DoomShadow, нещата са доста сложни.. просто искам последните месеци,в които ще сме заеднп да си ги прекараме добре. Аз го обичам, но нямам правото да го задължавам да ме чака толкова време- все пак това са 4-5-6 години.. така само ще му проваля живота. Сега той е на 20.. докато се върна ще е станал поне на 25-26.. мъж за женене. Няма смисъл.. но ще видим какво ще правим. Аз може и никъде да не замина, все още нямам резултати

Ами не знам дали е много добра идея, но ще е споделя все пак.. тениска със твоя снимка или някакъв надпис, или пък и двете.. един приятел изненада така гаджето си и тя се зарадва много =] ..
    Някоя друга идея:
    Торта с ваша обща снимка, не е задължително да я ядете тази торта може да се намажете с нея :P
    Някакво бижу [де да знам нали не е изтъркано вече, но важен е жеста, нали така.
    Стъклена призма със зодията му..

Дано не отговарям твърде късно.. Успех

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Въй,4 години са доста време.Браво на вас.
    Все ще измислиш нещо оригинално

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ехе,толкова много време сте заедно поздравявам ви! Желая ви да сте заедно още толкова,че и повече. И да се ожените и т.н. Прекалих,сорка...Ама много ви се кефя.Имахте трудности през тези години,но сте още заедно.Аз,ако имах такава връзка на 5-тата година щях да се омъжа. А,сега по темата доста мнения прочетох и те съветвам да го попиташ какво иска той.И направете нещо,което няма да забравите дори,ако след време се разделите. =D>

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не знам от къде си и дали си го правила, но в моя град продават ключодържатели и запалки, които могат да се гравират и да се напише нещо от сорта на "*еди си кой си*, обичам те!" или нещо от рода, също така във фототата правят чаши и възглавнички със снимка и надпис. Не знам.. според мен трябва да е нещо символично
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си