.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Влюбена съм ...

Ето как започва моята приказка:
    В класа ми има едно момче което преди една година стоеше до мен по математика. С него беше много забавно.Една приятелка съвсем случайно изпусна ,че това момче ме харесва. От тогава постояяно се зяпяме. Така измина една година и половина без никакво развитие.Аз най-накрая не издържах и му признах, че го харесвам и че го обичам. Той не ми отговори. В течение на времето разбрах, че е казал на най-добрата си приятелка, че е влюбен в мен, но проблемът е , че тя ме мрази, защото си мисли, че ще и го открадна. В общи линии той не иска да ми признае, че ме обича, заради приятелите му.
    Хора моля ви кажете какво да прявя ужасно много го обичам! :( :(

6te zavur6i6 i 6te ti mine !

щом не те иска заради приятелите му зна4и не те иска достатъ4но.забрави го
    I can't stop myself from loving you <3

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ако наистина искаше да сте заедно, щеше да се озъби на приятелите си

Оф не мога да разбера какви са тези момчета,които се съобразяват с мнението на приятелите си.Нали все пак момчето ще ходи с даденото момиче, а не неговите приятели.Адски тъпо е.

По темата:Забрави го,след като е толкова важно мнението на приятелите му,значи не те иска чак толкова много.

Като му е толкова важно мнението на другите да си гледа пътя. Не ти трябва да се занимаваш с него.
    Stay up all night with the stars *

Super mnogo vi blagodarq za mneniqta, ama ne e mnogo lesno da go zabravq. Smisul, postoqnno se vijdame, vse pak sme v edin klas. Vseki den se slu4va ne6to. Postoqnno mi se natiska i se zaka4a s men. Naistina ne e lesno da go zabravq prosto taka. :( :(

Град
    `In Hell`
    Ей на такива момчета им викам п**ки Явно е някой лигльо щом му пука за мнението на другите

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Ако наистина искаше да сте заедно, щеше да се озъби на приятелите си
    +1

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз до скоро харесвах един съученик
    Не се занимавай с този. Твърде много се влияе от чуждото мнение..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Накрай го да се замисли кое да слуша повече. Сърцето или приятелите. Ако постоянно слуша приятелите си едва ли скоро ще си хване приятелка.

При мен е нещо подобно само дето ме е срам да разговарям с момиче, което харесвам, ама ще му мине срама
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Като му е толкова важно мнението на другите да си гледа пътя. Не ти трябва да се занимаваш с него.
    ++

Изглежда тоя е още лапе. В 5ти клас момчетата бяха такива
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

приателката му, очевидно има нещо повече от приателски чуства към твоя човек, ако не си схванала вече тва. неможеш реално да направиш нищо по въпроса, щото тя му е дълбоко под кожата 100 на 100. Как да действаш?... хм... хвани го натясно - 1 целувка, и той забравя за приателката; 2 целувки - той ще мисли само за тебе и то по начин, по който не мисли за приятелката си. тогава ще можеш да му кажеш Защо той трябва да е с тебе и защо ще бъде с тебе, ако се обърка и иска да се отдръпне, не го оставяй, но не му и досаждай, момчето нетрябва да си мисли, че иска да изместиш праителите му - това би го уплашило и ще си вкараш автогол. Трябва да разбере, че това което може да има м/у тебе и него - неможе да го има м/у него и приателите му, или с някой друг. Ако той наистина те обича както бил казал - ще бъде само твой. Късмет

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Значи толкова е влюбен.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако са от много време заедно няма какво да направиш... незнам той защо така се е дръпнал... и най-важното защо и е казал че те обича... незнам много е объркано... прецени сама и ако искаш се опитай да говориш с него на четири очи и ако поддаде ще е добре ако не няма смисъл явно или тя те е излъгала или той е твърде привързан към нея и няма да я остави колкото и силни чувства да има към теб... Успех имаш от мен!

Град
    софия
    момчета бол , ще ти мине
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си