- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм ...
Ето как започва моята приказка:
В класа ми има едно момче което преди една година стоеше до мен по математика. С него беше много забавно.Една приятелка съвсем случайно изпусна ,че това момче ме харесва. От тогава постояяно се зяпяме. Така измина една година и половина без никакво развитие.Аз най-накрая не издържах и му признах, че го харесвам и че го обичам. Той не ми отговори. В течение на времето разбрах, че е казал на най-добрата си приятелка, че е влюбен в мен, но проблемът е , че тя ме мрази, защото си мисли, че ще и го открадна. В общи линии той не иска да ми признае, че ме обича, заради приятелите му.
Хора моля ви кажете какво да прявя ужасно много го обичам! :( :(
щом не те иска заради приятелите му зна4и не те иска достатъ4но.забрави го
I can't stop myself from loving you <3
Оф не мога да разбера какви са тези момчета,които се съобразяват с мнението на приятелите си.Нали все пак момчето ще ходи с даденото момиче, а не неговите приятели.Адски тъпо е.![]()
![]()
![]()
По темата:Забрави го,след като е толкова важно мнението на приятелите му,значи не те иска чак толкова много.![]()
Като му е толкова важно мнението на другите да си гледа пътя. Не ти трябва да се занимаваш с него.
Stay up all night with the stars *
Super mnogo vi blagodarq za mneniqta, ama ne e mnogo lesno da go zabravq. Smisul, postoqnno se vijdame, vse pak sme v edin klas. Vseki den se slu4va ne6to. Postoqnno mi se natiska i se zaka4a s men. Naistina ne e lesno da go zabravq prosto taka. :( :(
Ей на такива момчета им викам п**киЯвно е някой лигльо щом му пука за мнението на другите
+1Първоначално написано от FreeSpirit
И аз до скоро харесвах един съученик![]()
Не се занимавай с този. Твърде много се влияе от чуждото мнение..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Накрай го да се замисли кое да слуша повече. Сърцето или приятелите. Ако постоянно слуша приятелите си едва ли скоро ще си хване приятелка.
При мен е нещо подобно само дето ме е срам да разговарям с момиче, което харесвам, ама ще му мине срама![]()
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
++Първоначално написано от LittlePrincess
Изглежда тоя е още лапе. В 5ти клас момчетата бяха такива![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
приателката му, очевидно има нещо повече от приателски чуства към твоя човек, ако не си схванала вече тва. неможеш реално да направиш нищо по въпроса, щото тя му е дълбоко под кожата 100 на 100. Как да действаш?... хм... хвани го натясно - 1 целувка, и той забравя за приателката; 2 целувки - той ще мисли само за тебе и то по начин, по който не мисли за приятелката си. тогава ще можеш да му кажеш Защо той трябва да е с тебе и защо ще бъде с тебе, ако се обърка и иска да се отдръпне, не го оставяй, но не му и досаждай, момчето нетрябва да си мисли, че иска да изместиш праителите му - това би го уплашило и ще си вкараш автогол. Трябва да разбере, че това което може да има м/у тебе и него - неможе да го има м/у него и приателите му, или с някой друг. Ако той наистина те обича както бил казал - ще бъде само твой. Късмет
Ако са от много време заедно няма какво да направиш... незнам той защо така се е дръпнал... и най-важното защо и е казал че те обича... незнам много е объркано... прецени сама и ако искаш се опитай да говориш с него на четири очи и ако поддаде ще е добре ако не няма смисъл явно или тя те е излъгала или той е твърде привързан към нея и няма да я остави колкото и силни чувства да има към теб...Успех имаш от мен!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
момчета бол , ще ти мине
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми