- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заговаряне на момиче...
Значи, надявам се ако може някой да ми каже как се заговаря момиче и тн., защото като видя някое момиче, което харесвам си гълтам езика
P.S: Опсс... Получили са се 2 теми... Чак сега виждам.. Извинявам се на модераторите..![]()
еми първо не си гълтай езика.. и се пробвай да си малко по отворен и я заговаряш или им зимаш скайп в краен случай![]()
Моля влизайте ТУК
Ами не мога да съм по-отворен... Попринцип АЗ самият се смятам за сдуханяк, смотаняк и тн...![]()
![]()
Това е мое мнение... А другите какво мислят за мен не знам...![]()
![]()
Еми първо спри да се смяташ за такъв,защото за какъвто ти се смяташ за такъв те възприемат и другите и тогава мисли за момичета...Първоначално написано от SounDScaPe
ПП:Не е нужно да правиш по две теми...Изтрии едната!
оф толкова ли е сложно да заговориш момиче...
отиваш при нея и почваш да си говориш с нея за някаква безобидна тема и това е
ще ти дам пример
аз тъй като пътувам всеки ден на училище и чакам на спирката и веднъж видях едно момиче което съм го срещал по коридорите в моето даскало и сядам до него и почвам да го разпитвам " ти не си ли от моето даскало", "кой учител ти преподава по еди какво си" това с даскалите винаги върши работа за завързване на разговор щото всеки има с какво да се оплаче от учителите
друг път на олимпиядата по еди що си едно момиче беше седнало зад мен и аз почвам " кой клас си" "кой ти преподава" и тн. после със същото момиче се засякохме на кафе машината и пак "кво стана с олимпиядата" и тн.
не е голяма философия да заговориш непознат, и не е нужно да заговаряш само момичета заговаряй и момчета, незнаеш кога едно приятелство може да ти дойде в полза.
в началото ще има сковаване и ако осетиш такъв момент по добре спри да говориш защото ще почнеш да бълваш глупости и да се излагаш.
абе практика му е майката и се учете да сте комуникативни защото от това как общувате един ден може и работата ви да зависи
Мерси за съветите.Доста ми помогнахте!
![]()
Да и аз съм съгласен да спреш да се смяташ за здухан и т.н. Опитвай се лека по лека сичко ще се нареди земи скайп там хората винаги са по отворени и споделят разни неща, така че най добрия случай е от скайп да се пробваш...![]()
Да и аз съм съгласен да спреш да се смяташ за здухан и т.н. Опитвай се лека по лека сичко ще се нареди земи скайп там хората винаги са по отворени и споделят разни неща, така че най добрия случай е от скайп да се пробваш...![]()