Разделени сме от два месеца, но не мога да го забравя
Horaaaaaa trqbva da se opla4a .. Prosto izperkvam napravoooo.. :X s bif6eto sme razdeleni ve4e dva meseca nqkude , ne hodihme mn dulgo no nz na mene vseki den mi stava vse po kofti . .. minah i purvonala4alniq period ot dve tri sedmici v koito samo iskah da si seda v legloto i da ne prava ni6to i posle se poopravih za okolo sedmica dve , posle izvednuj re6ih 4e tr da sedna da u4a i sa sum se stegnala ama sum v nevuobrazimata kriza.. prava kakvoto se o4akva ot mene , ama ne mi se jivee prosto .. postoqnno si predstavqm kak me pregru6ta kak mi govori milo i ne moga da spru postoqnno pla4a .. 4uvstvam se kato zarazena nikoga ne sum plakala tolkova ..po ulicite .. v tramvaq ..vku6ti.. na urocite v daskalo .. .. ... nqma 6ans da sme zaedno .. za sega znam 4e nqma druga v jivota mu , no samo pri ideqta , 4e gleda druga po su6tiq na4in ,4e ima simpatii kum nqkoq ili 4e se e zabil s nqkoq i kazvam vi ne moga ne moga nz kakvo da prava ve4e..
Znam 4e ima i dr mom4eta znam 4e ne e edinstveniq i posleden , no kato imate predvid 4e za 18 godini sum imala ne6to samo kum 2ma .. 2ro obi4am vsi4kite mu nedostatuci koeto ve4e e lo6o i prosto ne se se6tam kak da si pomogna .. hoda po kuponi .. u4a.. prava kakvoto trqbva i kakvoto mi e priqtno .. Vremeto lekuva .. kolko o6te ...Misleh 4e kato ne poddurjame kontakti 6te go zabraavq .. nie dori ne sme se 4uvali a az pomna vsi4ko tolkova prqsno sqka6 e stanalo v4era .. kakvo da naprava kakvo mi ostava o6te .. da se radvam na ostanalite ne6ta .. radvam se .. ok .. tva kvo mi pomaga .. zagnezdil se e kato gvozdei i ne moga da go izkaram i ni6to ne pomaga ..