.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Обезкосмяване

Добър вечер.

Имам въпрос относно обезкосмяването по лицето. Въпреки че този въпрос може би е много обсъждан в този форум, все още не ми е ясно всичко. Тъй като смятам че вече е време за премахване на космите по лицето искам да попитам кой вариант да избера. Тъй като смятам че ще ми писне да се бръсна всеки ден - има ли начин това да става не всеки ден, като естествено си остана без косми. Лицето позволява ли използването на епилатор и ако да - ефекта от обезкосмяването задържа ли се почеве от един ден, може ли да стане нараняване и т.н. Ако не с епилатор - има ли други средства които запазват ефекта "без косми, за по-дълго време"?

Имайте впредвид че никога досега не съм се бръснал или обезкосмявал по никакъв начин или метод, така че все още нямам дебели и черни косми, характерни след бръснене... и може и да ми предложите и лесно методче... (незасивисимо дали методът е болезнен или не)

Благодаря предварително!

Мисля, че с кола маска би трябвало да стане,но не съм сигурна.
    Нека някой с опит да каже.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Мисля, че с кола маска би трябвало да стане,но не съм сигурна.
    Нека някой с опит да каже.
    В такъв случай през какъв интервал от време трябва да се обезкосвявам (ако наистина става по този начин де)...?

Еми.. 20-30 дни.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми.. 20-30 дни.
    Ехаа... 20-30 дни...

Сега остава и още някой да каже дали ще стане със сигурност и действам!

Благодаря за бързите отговори, особено в този късен час!

Аз мисля, че би трябвало да действа...
    Моля.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз мисля, че би трябвало да действа...
    Моля.
    В нета обаче прочетох следното:
    и според мен с епилатор боли повече тъй като косъмчетата се дърпат на малки части(едно то едно)а докато с кола маската наведнъж се почиства голям участък
    но пък с епилатора когато започнат отново да ти растът може да ги премахнеш докато за кола маската трябва да изчакаш да ти пораснат всички косъмчета
    и двата метода са ефективни зависи какво предпочиташ
    аз съчетавам и двете кола и епилатор
    Това малко ме притесни... Ако може да кажеш нещо по въпроса, трябва ли да изчаквам всичките косми да порастнат за да си направя кола маска отново?

Извинявам се за може би глупавите въпроси, но смятам че всеки е минал по този път - някой е опитал, друг е питал и опитал...

Благодаря предварително!

Ами хубаво е да ги изчакаш, защото в противен случай, ако 50/100 са пораснали ще ги махнеш и след няколко дни ще пораснат и осталине 50/100, което ще зачести процедурите.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами хубаво е да ги изчакаш, защото в противен случай, ако 50/100 са пораснали ще ги махнеш и след няколко дни ще пораснат и осталине 50/100, което ще зачести процедурите.
    Но до каква степен трябва да порастнат... ? Примерно да са видими лекичко ли, или да достигат сегашният им размер?

Не знам какъв е сегашния им размер.

Добре е да са поне половин сантиметър.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз се съмнявах че може по лицето да се обезкосмява някой с кола маска защото все пак кожата е доста нежна но сега прчетох в друг форум за някакъв мъж който си маха брадата с кола маска и казва че е доволен и космите не са дебели и груби.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аз се съмнявах че може по лицето да се обезкосмява някой с кола маска защото все пак кожата е доста нежна но сега прчетох в друг форум за някакъв мъж който си маха брадата с кола маска и казва че е доволен и космите не са дебели и груби.
    Май трябва да пробвам...

А има ли значение по какъв начин ще направя кола-маската - с лепенка или при козметик? Стават ли подкожни косми?

А и между другото, Честит аватар, varnen4e... :P

Мерси...

Аз ще те посъветвам поне първият път да отидеш на козметик, защото не се знае как ще се справиш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мерси...

Аз ще те посъветвам поне първият път да отидеш на козметик, защото не се знае как ще се справиш.
    Май така и ще направя...

А за лентите има ли нещо като "коя марка/вид е най-добрата"? Сложи (*) в името й или ми я прати на ЛС, за да не се сметне за реклама...

Благодаря!

Пробвай Вийт.. мисля, че са най- хубави... но на козметик ще е много по- добре да ходиш. И не е толкова скъпо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Пробвай Вийт.. мисля, че са най- хубави... но на козметик ще е много по- добре да ходиш. И не е толкова скъпо.
    Долу-горе каква е цената при козметик, и каква на лентите Виит...?

Около 10-тина лева би трябвало да ти е кола маската.
    И лентичките са долу- горе по толкова...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Доколкото разбрах си момче - аз не бих те посъветвала да го правиш с кола маска / епилатор защото космите стават рехави и като продължиш да го правиш след известно време ще ти се появят подкожни косми ( може да има единични случаи на хора на които не им се появяват но не познавам нито един) за да ги махнеш трябва много труд а ако си растат навътре става като пъпка и трябва да го изстискаш- щом е на лицето няма да изглежда особено красиво поне според мен.... ако се бръснеш веднъж седмично и така ги научиш (щото колкото повече ги бръснеш толкова повече растат) ако не прекаляваш с бръсненето - според мен за мъжката брада това е най-добре

Цитирай Първоначално написано от MalaBuzka
    Доколкото разбрах си момче - аз не бих те посъветвала да го правиш с кола маска / епилатор защото космите стават рехави и като продължиш да го правиш след известно време ще ти се появят подкожни косми ( може да има единични случаи на хора на които не им се появяват но не познавам нито един) за да ги махнеш трябва много труд а ако си растат навътре става като пъпка и трябва да го изстискаш- щом е на лицето няма да изглежда особено красиво поне според мен.... ако се бръснеш веднъж седмично и така ги научиш (щото колкото повече ги бръснеш толкова повече растат) ако не прекаляваш с бръсненето - според мен за мъжката брада това е най-добре
    За бръсненето съм чувал че става всеки ден (ако искам да нямам никакви видими косми)... За пръв път чувам за бръснене всяка седмица, но може и аз нещо да греша... Ще се радвам ако и други хора се включат в темата и споделят своя опит... пък и тези които са ми отговорили...

Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Infinity
    Добре де,а с машинка не става ли..?
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от xterm
    За бръсненето съм чувал че става всеки ден (ако искам да нямам никакви видими косми)... За пръв път чувам за бръснене всяка седмица, но може и аз нещо да греша... Ще се радвам ако и други хора се включат в темата и споделят своя опит... пък и тези които са ми отговорили...

Благодаря предварително!
    Не, наистина не е задължително да ги бръснеш всеки ден.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от xterm

Благодаря предварително!
    Не, наистина не е задължително да ги бръснеш всеки ден.
    Е да де, не става въпрос за задължение, но аз прсто не искам след като се обезкосмя, на следващия ден да нямам косми и затова питам за най-дълготрайния и естествено най-безпроблемния начин, независимо дали е болезнен или не...

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Добре де,а с машинка не става ли..?
    Не знам, вие ще кажете... Но и да е за по-дълго време...

Еми най- дълготрайно е с кола маска.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми най- дълготрайно е с кола маска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си