.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от Crystaline
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Вие сте мноо прости, заклевам се. :Х
    ми дай пик да те видиме ти колко си проста..селянка
    DeadSilenceF,не знаех,че по една снимка може да разбереш човек колко е прост и колко не Ти обаче определено си проста и не го разбрах от снимките ти,а от коментарите ти.Между другото,следващия път се снимай без очила или по-добре недей,защото нямаме желание да се плашиме
    cherinka,с две ръце съм за коментара ти.
    btw,FucKtheSyStem ми е най-симпатична.
    Ти защо не дадеш пик село?
    За какво да дам пик?За да разбереш колко съм умна и дали съм от село ли?Между другото,темата е да изказваме мнение,независимо дали ще е хубаво или гадно.Не разбирам ти от кво си недоволна?Май избиваш комплекси...btw,вземи си един речник и научи друга дума освем 'село',защото ставаш банална.

Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    Мерси за коментарите забележките ми харесват..само дето и аз се чудя къде ми видяхте коремаа на снимката където съм в бяло ми се виждат по скоро паласките отстрани това не ми е корема..чакайте май имам снимка с гол корем
    да ето я : http://prikachi.com/images.php?users/kriseto0/54E.jpg И заклевам се не съм си го глътнала...
    Такамм..приличам на Kristen Stewart сега ще я чекна аут ф гоогъл...охоо тя главната актриса..гледала съм филма и не не мисля че имам нещо общо носът ми е по голям от неиния
    sweetsunshine незнам дали за мен го каза това с острите коментари? надявам се че не защото аз не мисля че са ми остри.. и на повечето съм казала хубави неща..в теб ми харесва погледа и косата иначе много бяла ми се струваш
    stop_looking_at_me трябваше и ти да пуснеш снимкии! момиче си нали?
    ОТВРАТИТЕЛЕН корем ...

Защо, бе, не е лошо момичето.
    Иначе, ето ме мен http://i43.tinypic.com/296j495.jpg
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Град
    Е там...
    до тука 1 хубаво момиче не видях...

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Хах .. Що ти да не би да си много красив/а .. Я дай да видиме ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Хах .. Що ти да не би да си много красив/а .. Я дай да видиме ..
    красив съм си...

и ви казвма отново
    тука няма 1 хубаво момиче (в тази тема)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    То няма хубави..
    не очаквай подобно нещо от тук присъстващите, с изключение на мен и още няколко юзъра, които не са пуснали снимки.
    Вместо да се замислят ЗАЩО аджеба не сме пуснали снимки, те си знаят единствените, в речника им, думички, наподобяващи заекваща коза.
    Ми пълни кози са тука.
    Като искате да коментирате снимки отивайте си в impulse.bg, flirt4e.com, aha.bg, защо е нужно И ТУК ДА НИ НАТРЕСЕТЕ ГРОЗНИТЕ СИ ФИЗИОНОМИИ!
    Аман!
    Не съм очаквала подобно държание от 13 до 16 годишни ДЕВОЙКИ. Тва да просиш комплименти по тоя начин.. извинявайте, кой ви е възпитавал ?!

Пак ще повторя: IMPULSE.BG Там спамете на воля!

Град
    В сърцето му!
    То няма хубави..
    не очаквай подобно нещо от тук присъстващите, с изключение на мен и още няколко юзъра, които не са пуснали снимки.
    Вместо да се замислят ЗАЩО аджеба не сме пуснали снимки, те си знаят единствените, в речника им, думички, наподобяващи заекваща коза.
    Ми пълни кози са тука.
    Като искате да коментирате снимки отивайте си в impulse.bg, flirt4e.com, aha.bg, защо е нужно И ТУК ДА НИ НАТРЕСЕТЕ ГРОЗНИТЕ СИ ФИЗИОНОМИИ!
    Аман!
    Не съм очаквала подобно държание от 13 до 16 годишни ДЕВОЙКИ. Тва да просиш комплименти по тоя начин.. извинявайте, кой ви е възпитавал ?!

LMFAO!!!
    cherinka ти ли ще говориш за хубави момичета??? Ххахаха отдавна не се бях смяла така
    Еми виж какво ще ти кажа..виждала съм твои снимки и мога да ти кажа че 3/4 от момичетата които пуснаха техни снимки тук са по хубави от теб!

То няма хубави..
    Ми пълни кози са тука.
    Аман!

хаха напрао 4овек да ти се смее...тук нямало хубави моми4ета..извинявай много скъпа ама ако в тая тема не си намерила хубавите моми4ета...на4и никъде по света нема такива..6от пък аз искам да кажа 4е в тая тема пък не видях едно грозно моми4е...аа да освен теб и без да те виждам съм сигурна как изглежда6..съдейки по отно6ението ти...та който иска 6е си спами и в импулс и във флирт4е и тука..така 4е ти не си тая която 6е каже кой къде кво да прави..като не ти изнася 6то ни гледа6?? ние си постваме снимките не за6тото просим комплименти а за6тото се гордеем с красотата си..хаха на която комплексарка не и изнася..моля да не гледа КРАСИВИТЕ ни физиономии
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    Велико Търново
    То няма хубави..
    Ми пълни кози са тука.
    Аман!

Личи си колко повърхностна си!
    Всеки човек си има индивидуална красота и нито ти нито някои друг може да каже,че някой е грозен!За теб може да е,но за някои друг може и да не е!Всеки си има вкус,и неможе някоя си(незнайно от къде се взела)да казва,че този е красив,а другия-не.Ти със твоето огромно самочувствие и самолюбие по-добре не коментирай,защото като прочетох описанието което ти дадоха направо не ми се ще да те видя!

забавлявах се безкрайно много и в 6те страници на тази тема, но последният пост ме разби тотално, окончателно, безвъзвратно... Грозотии чак не сте, посредствни момичета - имаше, симпатяги - имаше, но това си е субективно, както казаха по горе и ако на мен с извинение ми се повръща от стила и снимките на малката лигла в началото, която cherinka нареди, то други смятат за най-гадна тази с барби стила.. едно обаче е наистина сигурно - по-голяма глупост от тази в последния пост на принцесата преди мен, никога никой не е писал.. не е зле някой да обясни на момичета като нея, че света не се свежда до "даскалото ми" примерно или квартала..
    дано да е било жестока хипербола, защото иначе си тегля ножа..!

ах изпревариха ме, визирам мнението на Beb4e__to

Тази тема много интересна стана

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    сладуранна си е хубава.. другите не ги помня
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

То няма хубави..
    Ми пълни кози са тука.
    Аман!

+1111
    Btw,авторката направи темата само,за да се изфука с новите си очилца.Явно темата е за кифли,които се мислят за ПО-ПО-НАЙ

1во Очилата не за нови(знам че са хубави няма нужда да злобеете)
    2ро Не се фукам
    и 3то Не ме интересува мнението ви направих темата и дадох пик просто така да се посмея на злобните коментарчета ..vampire girl дай ти пик

Град
    В сърцето му!
    2ро Не се фукам
    и 3то Не ме интересува мнението ви направих темата и дадох пик просто така да се посмея на злобните коментарчета ..vampire girl дай ти пик

Crystaline, ти DeadSilenceF под прикритие ли си?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    само дето ми е много интересно как след като сте давали толкова мнения или сте споделяли част от живота си с толкова много хора,ей така спокойно си слагате снимки без да ви пука.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    само дето ми е много интересно как след като сте давали толкова мнения или сте споделяли част от живота си с толкова много хора,ей така спокойно си слагате снимки без да ви пука.
    Хаха е за какво да се крия .. Това съм Аз и за какво да ме е срам да се показвам .. Доста тъпо изказване ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

2ро Не се фукам
    Пик с очила ли искаш да ти дам?Мисля да пропусна.Не си заслужила да ме гледаш.И от 100км. си личи,че не си пуснала темата,за да се посмееш на злобни коментари,а защото разчиташе,че всички ще ти кажат колко си красива.Колкото до очилата,в темата само ти си пуснала снимки с очила,а те прикриват дефекти,нали се сещаш?Дай снимка без очила,като другите момичета.Споко,не се срамувай.Виждали сме и по-грозни...кифли.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Има тема за снимки в раздел Всичко тийн. Там също можете да коментирате снимките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си