.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Изневяра

Изневяра

Изневери ми ... Много съм объркана и незнам какво да правя...Незнам дали някога ще мога да забравя това което ми причини... Простих му,но не съм сигурна дали ще се промени и дали няма да ми погоди пак същия номер Ще се побъркам....

Град
    `In Hell`
    Разкажи малко повече

Какво да разкажа незнам...много ми е тъжно и направо незнам имам чувство,че ще полудея... бил е с друга,а аз му вярвах...сега незнам дали мога някога пак да му имам доверие...

по лошото е,че незнам дали изобщо иска да е с мен или пак ще направи същото не искам да страдам

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Това е нещо ужасно... но в смисъл какво направи целувка,секс ... или няма значение...? Ако можеш да му простиш.. и не мислиш постоянно за това когато си с него .... но аз лично немога и не бих простила нещо подобно. Зависи сега като си с него как се чустваш ... попитаи го какво го е накарало да ти причини... и помисли малко ако искаш го помоли да ти даде време да обмислиш нещата..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    `In Hell`
    Винаги си имай едно на ум за него щом има първи път много е вероятно да има и втори

Град
    Los Angelis,California
    ако наистина го обичаш и държиш на него
    дай му втори шанс
    всеки прави грешки ...
    успех и тва е мноо гадно да изневериш... нз според мене явно неговите чувства не са чак толкова силни щом се е усмелил да постъпи така...
    аз не бих си помислил никога да направя нещо подобно нз
    успех

Изневярата беше секс и незнам дали е било само веднъж...аз разбрах само за един път,но...едва ли ще ми каже,ако е имало и други пъти...
    Мъчно ми е,защото чувствам,че той има силни чуства към мен (или просто ме кара така да си мисля ) и незнам,незнам направо какво да мисля.Много съм объркана и на никой не пожелавам такова нещо...

Незнам какво го е накарало да направи тази ''глупост"-отдала му се е възможност-!
    Нищо не му е липсвало,но незнам....

Град
    `In Hell`
    За да ти изневери може да му е липсвало нещо Според мен трябва да поговорите сериозно насаме без други хора да ви се бъркат във разговора

Точно в това е проблема,че абсолютно нищо не му е липсвало...!Говорихме и той каза същото...нищо не ми липсва...

Град
    `In Hell`
    Питай го каква е причината да го направи

Аз изневяра никога не бих простила...независимо от причината... щом ти изневерява едва ли те обича...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

отдала му се е възможност!

Е и ако наистина държи на теб.. защо трябва да го прави какво не му стига...? И по думите ти разбирам че не си го разбрала от него .. или греша ... но и мисля, че го защитаваш така че ти решаваш... той е твой приятел дано всичко се оправи...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от kiki111
    отдала му се е възможност!
    хм да..но ако имаше сериозни чувства дали нямаше да мисли за теб докато го прави или изобщо да не си и помисля да го прави...аз съм много ревнива и бих полудяла на твое място...иначе успех
    А и според мен ако се чувстваше виновен,той щеше да ти каже истината Няма логика да му даваш всичко и да го търси при друга...

Може да е така-да го защитавам-въпреки,че не искам,защото страшно много ме нарани!Никога няма да забравя това което видях...НИКОГА!Едва ли някога ще забравя случилото се дори и да бъда с някой друг...А колкото до това от къде разбрах...съвсем случайно разбрах и не от него,нито пък от някой друг...сама разбрах(но не искам да казвам как) Онази вечер имах чувство,че ще умра

Ти обичаш ли го?От колко време сте заедно?

повече от половин година,да аз много го обичах...,след това което разбрах незнам какво изпитвам дали обич,дали омраза,дали просто привързаност...Имам чуство,че когато съм с него и той ме целува...виждам нея и не мога да се отпусна...просто не мога да бъда тази която бях преди

Ако смяташ,че не можеш да го преживееш,е по-добре да прекратиш отношенията си с този човек... , защото ще се измъчвате и двамата...все пак изчакай да мине време..нали уж времето лекувало... ,но ако наистина го обичаш най-вероятно ще ти остане белег за цял живот ,но засега според мен няма как да му имаш много доверие и трябва да го държиш изкъсо,ако иска да сте заедно пак

Ако винаги ще се чустваш така с него.. прекрати връзката ви за неопределено време да обмислиш нещата и когато това стане ще знаеш какво да правиш... просто сега е прекалено рано. Успех

Благодаря за разбирането.Незнам дали мога да прекратя връзката много са ми силни чуствата и незнам дали мога без него...незнам какво да правя или най-добре да оставя нещата така и при втора грешка да сложа чертата колкото и да ми е трудно...една изневяра простих,втора едва ли ще мога

Град
    Е там...
    режи...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Соред мен е по-добре да прекратите отношенията си,знам че ще ужасно трудно и че много ще те боли,но е по-добре за теб.Помисли си че и някой друг път "му се отдаде възможност"...какво правим тогава...Не заслужаваш това

А той извини ли ти се ? Ако виждаш, че той наистина съжалява и го доказва, опитайте. Очевидно ще ти е трудно да го преодолееш, но поговори с него. Кажи му, че ти е тежко в момента и това, което си видяла(каквото и да е то) ти е в главата. Кажи му, че трябва да си върне доверието и да ти доказва, че те обича и т.н.Ако той не направи нищо по въпроса Не очаквай да ти мине въпреки всичко за 2-3 дена, може да отнеме време, но знай че бихте могли да го преживеете. Успех..
    A.D.I.D.A.S.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си