.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Подарък...моля ви,погледнете!

Здравейте!Тази тема е относно рождения ден на приятеля ми!Понеже не ме бива много с подаръците относно момчетата,искам да попитам вас за мнение!Ето ви малко инфо за него :
    -Играе баскетбол
    -Прави графити

това е по-особенното за него!Знам,че има много други теми,но за всеки е индивидуално пък и искам да видя различни мнения и идеи!Мерси на тези,които отделиха време!Ипл пишете коментари! Мерси
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Град
    Инкогнито
    ми от онези спортните ленти за китката, не знам дали се сещаш

ми или му подари оригинална басктболна топка или там няколко различни вида спреиове за графитите дано сам ти помогнала

ухаа супер идейка..Аре моля ви,нека и другите да се включат!

Град
    Враца
    Изиграй една игра с него, а после направете един общ графит зад блока му

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Каса бира и кашон свинско месо.

Супер фен
    Спрейове да си прави графити
    И баскетболен екип
    nicolepcd

...измисли някаква игра с въпроси,например му кажи ,,Айде да играем на сантасе,които бие има право да пита един въпрос другия,, или няква друга игра измисли....и (да се надяваме че поне един път ще спечелиш ) и го попитай ако е в спортен магазин,какво би си купил,или ако разполага с определена сума пари,за какво би ги изхарчил,но гледай да го кажеш така,че да не ти хване мислите,нали? ....това е наи-сигурния начин че подаръка ще му хареса после....

вземи му бял баскетболен потник (изчистен) и накарай някой който прави графити да го изрисува (потника) някак си с някакъв надпис примерно
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Повече от фен
    Не е нужно подарък. Чувствата повече ще го зарадват.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    откакто се помня все това предлагаш

макар,че аз не мога да предложа нищо по-съществено

Хей..мерси на всички за мненията! Айде давайте със същия духх

Супер фен
    Баскетболна топка, кецове... ъъ, изчерпах се
    nicolepcd

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Купи му контролния пакет акции на LA Lakers.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    като го кара баскетболист, можеш да му вземеш комплект: Налакътник, лента за китка (има ги в комплекти дори и с лента за глава)

ако имаш достатъчно пари в разположение (защото не си споменала, а преди една съфорумка и предлагах евтини неща, защото не знаех с какви пари разполата)
    Та ако имаш достатъчно пари, можеш да му купиш:
    обувки за баскетбол, които са като всички видове маратонки, но от мястото където е глезена са по издължени нагоре. Ето такива:

Така изглеждат. Има всякакви на всякакви марки.
    На такива определено ще се зарадва.

Друго може да му подариш баскетболен екип на определен отбор (ако има любим)

Баскетболна топка сигурно ще си има, но ако няма, можеш да му купиш една оригинална да има защото разликата между оригиналната и тази за по 15/20 лв е много голяма. Когато преди играех повече, с оригиналната дори и когато се наморки е в синхрон с ръката ти, като имаш чувството, че е залепена за ръката ти, а когато обикновенната се намокри не можеш да я контролираш.

Еми ето това измислих аз. Ако се сетя за още нещо, ще пиша

Град
    Инкогнито
    раница за баскетболна топка

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    раница за баскетболна топка
    мм.. за това не се бях сетил - добра идея.

също се сетих, че можеш да му купиш и значка на любимия му баскетболен отбор (ако има де) аз имам на чикаго булс и още си я пазя.

А пък не го знам твоя, отични каква музика слуша, защото имам 1 съученик, който играе баскет и слуша рап (2pac най-много) и носеше кърпа и на нея шапка. Даже сега го помолих да ми я прати и показвам:

та ако слуша рап, може да му харесва, а да не говорим ако е зарибен и по breakdance-a

Ако ми изкочи още нещо, ще казвам
    Общо взето това са нещата, няма толкова голямо разнообразие, защото повечето неща ги изброихме вече, но ако се сетя ще добавя

леле човек задължена съм ти мииии да слуша рап ии е привърженик освен на баскетбола и е футоблен запалянко! а,да попитам горе споменатите наколенки и всички други неша горе-долу на какви цени са ?

Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    леле човек задължена съм ти мииии да слуша рап ии е привърженик освен на баскетбола и е футоблен запалянко! а,да попитам горе споменатите наколенки и всички други неша горе-долу на какви цени са ?

охоо, що не каза по-рано

Ето например, като харесва футбол, ефтин подарък можеш да му купиш едни кори за футбол, и ако искаш (и мислиш, че ще му хареса) можеш да напишеш нещо на тях или нарисуваш с маркер за CD-та, защото върху кората се обуват гети (тва са дълги чорапи)
    Ето ги корите:

А ако приятелят ти се мисли за Роналдиньо, можеш да му купиш от малките футболни топки, които са направени да се задържат само крачета и да правиш с тях "Around the world" (т.е. докато топката е във въздуха да я заобиколи с крака си, след което да продължи да я задържа по същия начин)

А също можеш да му купиш едни калеври (ако имаш достатъчно пари)
    има и евтини от порядъка на 40-50 лв, има и от по 150лв и нагоре, но и едни от 50-60лв. ще свършат работа.
    Но му купувай калеври, ако си няма негови, защото иначе трябва да играе в футболен отбор, за да си има такива за тренировка и за мач така че те могат да отпаднат.

Другооо можеш да му купиш един сак, в който да си слага топката + калеврите:

Това е За друго вече не се сещам

Цитирай Първоначално написано от pam1
    вземи му бял баскетболен потник (изчистен) и накарай някой който прави графити да го изрисува (потника) някак си с някакъв надпис примерно

tova predlojenie nai me radva pokazva 4e si go obmislila dobre i go poznavash.. vseki moje da otide v magazina i da mu kupi ekip ili tam drugite predlojeniq no tova e nqkak po li4no. aide uspeh
    Сълзи ли чакаш ти? Сълзи не ми отиват... Ще се усмихна пък, така съм го решила.
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

:)

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    ...измисли някаква игра с въпроси,например му кажи ,,Айде да играем на сантасе,които бие има право да пита един въпрос другия,, или няква друга игра измисли....и (да се надяваме че поне един път ще спечелиш ) и го попитай ако е в спортен магазин,какво би си купил,или ако разполага с определена сума пари,за какво би ги изхарчил,но гледай да го кажеш така,че да не ти хване мислите,нали? ....това е наи-сигурния начин че подаръка ще му хареса после....
    Най-интересната идея.Да бях я прочела преди седмица.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    1 торба пердах- най-добрия подарък!

http://forum.359hiphop.com/index.php...ic=6092&st=240
    vij nadolu.. basketbolen potnik na kevin garnett ... regni se vav foruma i mu pishi na toq MC Yankee
    dilated dead not an option

хора..мерси многог на всичкии...! Значи за подарък реших да му взема трофей / като награда / обаче искам да напиша нещо,но незнам какво някак ви идеи?..Другия ми въпрос е ,че искам наименованието на едно като малък маркер/ такъв за драскане на графити/ незнам дали се изразих правилно,но ако нещо не разбирате просот кажете! Мерсиии

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си