- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки крем за лице
Здравейте.Моля предложете ми мъжки крем за лице със слънцезащитен фактор)) на 18 съм .досега съм ползвал МенЕксперт на Лореал,но той няма СПФ.
От кой кремове сте доволни момчера ?
Тяло за ГРЯХ и глава за БИЗНЕС
може да провериш в козметичния магазин,където ще ти предложати ще можеш да с изберешПървоначално написано от EgoistPartY
мога ли да те попитам доволен ли остана от крема на лореал ?
![]()
ами да козметичен магазин или аптека![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
здравтиПървоначално написано от shell
)) използвам крема от около година
))харесва ми определено ! не ми лепка,не е мазен,попива моментално
))както друго да искам от един крем
))използвам само 2 продукта за да се грижа за лицето си ,и това са измиващия гел за мъже на лореал мен експерт и хидратиращият крем от същата серия,който може да се използва и след бръснене.мисля,че полагам достатчни грижи,кожата ми да изглежда добре и са на съвсем достъпшна цена
крем -17
измиващ гел-12
Много бих искал да си взема крем със слънцезащитен фактор лятото,но немога да открия такъв за мъже ,и май ще си остана с този на лореал.междодругото,искам да вметна ,че никой крем досега ,не ми е действал толкова добре както този . може би , защото е предназначен за момчета.имам проблем с кожата ,винаги след баня е много много суха. пробвал съм разни кремчета на различни марки . давал съм и по 40 лв за крем,който не ми помага така,както този в момента.Почвам да мислям,че найстина мъжката кожа си изисква мъжки козметични продукти.
Имам ного хубава мъжка козметика от сорта на Клиник,биодер,Кларинс и т.н. но тя е доста скъпа ,ако искаш да си вземеш цялата серия за всекидневна хигиена на кожата на лицето или тялото.Серията мен експерт на лореал е доста добра съотношение цена и качество.Не съм пробвал козметиката на Нивеа...ако някой има отзиви за нея,нека пише
Тяло за ГРЯХ и глава за БИЗНЕС