за пореден път се допитвам до вас,скъпи съфорумци,с надежда,че ще помогнете и дадете някакви идеи на зацепилия ми след днешната случка мозък...Така-започвам историйката си.
В момента си харесвам едно момче от моя клас.Учим заедно вече 3 години и до скоро не бяхме близки-но преди около година се сближихме и сме си приятелчета вече.Няма да уточнявам причината да се сприятелим-не смятам,че е важна.
Та днес с въпросното момче и още 1 двойка-моя фр-ка и нейното гадже бяхме навън -на кино и т.н..Двете момчета-мойто и фр-да на прирятелката ми много си допаднаха по характери,за което искренно се израдвах..Няма лошо-тамън ще ни е приятно да излизаме и друг път..Но се стигна до един момент,в който те 2мата бяха погълнати в свои разговори.за някакви игри,за филми ит.н.,а и мойта приятелка само ме влачеше напред-назад,че не остана време за нас с др.момче.Много тъпо се получи.Добре,преглътнах го и си казах,че после ще останем само 2мата след филма ит.н. ама пак не-Айде да ходим на билярд или на кафе и айде пак 4мата се мъкнем-те двамата зад нас си дрънкат,а ние все едно не сме там..Ама значи баси и кретените-много им се изнервих.Даже съм се заканила да убия гаджето на приятелката скоро време А тоя моя толкова му допадна др по-характер,та чак на рд-то си го покани и само някви планове рояха...пф..Та да продължавам
С въпросното момче,сме се разбрали да излезем само 2мата през пролетната,понеже аз няма да успея да отида на рд-то му,а искам да му дам подаръка,пък и да останем 2мата най-после насаме.
Сега да питам вече-проблема ми е ,че нз дали,момчето ме има само за фр или гледа на мен като на момиче..искам да е 2рото,но не знам каквмо да направя по въпроса.Знам,че ме възприема доста близка и често ми споделя неща,които останалите не знаят,прекарваме доста време заедно и в негова компания се чувствам просто невероятно Искам да ви питам как да процедирам по-натам и когато излезем на кафе да предприемам ли нещо или рискувам прекалено много...
ПП смятам,че има симпатии към мен,но просто наистина съм блокнала след днешния ден
Мерси,че прочетохте темичката и 10х предварително за съветите
Според мен за момента те има само за приятелка.Не личи да показва нещо друго освен това,макар че ти споделя(то точно това са приятелите) кажи на приятелката си да говори с нейния приятел и двамата да те сватосат с това момче,което ти харесваш... нека уж е на базик ,ама в последствие да стане другото.