- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му простя ли?
na4i predi sedmica zarqzah priqtelq mi za6toto se natiska6e s nai-dobrata mi priqtelka i toi sq mn sajalqva i postoqnno hodi poder men i mi se ivinqva ama ne znam dali da my povqrvam pak molqvi daite svet
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Изчакай още, за да видиш как ще се развият събитията, дали ще е постоянен. Не бързай...
ти знаеш какво да направиш.. не аз..!
Ако питаш мен, навий я за 3ка и се възползвай докато можеш![]()
Засега не му прощавай, а изчакай да мине поне месец от раздялата ви, за да видиш дали е сериозен![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не много ясно ..
Actions speaks louder then words .. >.<
ако го оби4аш още прости му
I can't stop myself from loving you <3
Абе то приятеля ти го прави, квото искаш... ама я се замисли дали най-добрата ти приятелка ти е такава, щом се е натискала с него?!
nicolepcd
Първоначално написано от Vesk0u
Не си заслужава. Първо не знаеш дали наистина съжалява, второ, като го е направил един път това нещо няма да му пречи и да го повтори. Замисли се също и колко ти е добра ' най - добрата приятелка ' ; )
Stay up all night with the stars *
Вашите истории са по-чувствени и от тия в "Забранена Любов".![]()
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Винаги трябва да се дава 2-ри шанс.Вярно е, че сигурно изобщо не ти е било приятно да разбереш тази неприятна новина.Но според мене ако наистина е изкрен и се разкайва за стореното,трябва да му простиш.Най-добре изчакай още малко, за да се обедиш в това,което ти казва и чак тогава реши какво ще правиш.![]()
![]()
Не.
+1 На теб ти е гадно нали? Не му прощавай и на него ще му е двойно по-гадно, да е мислил... и все пак-твое е решениетоПървоначално написано от mitkom89
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
obi4am go no neznam dali pak 6te my vqrvam i dali 6te e sa6totoПървоначално написано от cinderella_gugutka
tq e golqm bokluk obvinqva men za stanaloto.ve4e ni6to ne me svarzva s neqПървоначално написано от elsy
vinagi davam 2ri 6ans na horata no ne mislq 4e toi go zaslyjavaПървоначално написано от milan4eto
razbirase 4e mi e gadno no ako go napravq az 6te iakam 2ri 6ansПървоначално написано от Deni4kaa
Абе я направо и двамата ги заебиПървоначално написано от traianat8
![]()
nicolepcd