.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Трябва ми съвет(подкрепа)

Здравейте, вече 2ра седмица съм болен от грип и незнам дали скоро ще излезна от вкъщи, гаджето ме заряза преди няколко дни.. и имам нужда да се разходя или да се оплача на приятел, само че всички са навън, а аз седя вкъщи болен, депресиран, тъжен и отчаян.. знам че всичко ще се оправи само че за мен времето сякаш е спряло.. та ако някой може да ме успокой (макар че незнам как) бих му благодарил... и причината не е че съм болен, а че се чувствам мн кофти след като съм изгубил близък човек... и коментари от сорта "ще си я върнеш спокойно" няма да ми помогнат..
    Надявам се на никой от вас да не му се случи подобно нещо (да настъпи нещо лошо от тоя сорт и да неможе да си излее мъката)
    За 1ви път ми се случва да пиша подобно нещо някъде из нет-а, макар и уви.. "пребит" психически и физически.
    Разчитам на Вас... оптимисти, помогнете ми!
    ©opy®ight

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    излизай,какво като си болен? (ако не си мн болен де)
    като лежиш цял ден вкъщи болестта напълно те надвива,а докато се движиш и си сред приятели се разсейваш и не мислиш за това.Излез,разходи се,пролет е !

Град
    Сливен
    Еми като за първо(докато си още болен)гледай повечко телевизия,слушай музика (много отпуска),а като оздравееш излизай с приятели излей си мъката И недей се депресира чак толкова много,знам че е трудно на дело,но неможе постоянно да се вайкаш и погледни на всичко от хубавата му страна и най-важното,цени и най-малкото нещо което имаш Peace \\//
    Get what you can and never get back

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ехх.. труден е тоя живот.. като цяло една реплика, която понякога използвам: Трудно е да си жив.. като цяло абсолютно всичко е трудно.. но когато имаш цел, когато имаш желание, когато си мотивиран да постигнеш нещо, независимо от трудността му, то ще успееш да го постигнеш и тогава "победата" ще бъде най-сладка..

Затова недей да се депресираш и отчайваш.. знам че е много трудно и както го описваш си в много гадно състояние, но просто не трябва да се предаваш, защото предадеш ли се веднъж.. всичия труд отива на вятъра.. всичко отлита и 2ри път да стигнеш до това ниво ще бъде тръдно допустимо..

Ето сега когато казваш, че си болен и стоиш у вас, използвай компютъра си с някаква цел.. например не можеш да работиш с някоя програма, независимо каква е - дали Photoshop или някоя програма за отстраняване на вокала към дадена песен или нещо друго: сваляш програмата, използваш интернет самоучителите за избраната от теб програма и ще се улисаш толкоа много, че ще забравиш за всякаква друга мъка.

След това можеш например да направиш нещо друго, което не е свързано с компютъра. Например ако си фен на самолети, кораби, подводници и прочие, ще пратиш някой от вашите да ти купи един голям макет на някое от съоръженията, като след това си сглобяваш на спокойствие без да се замисляш за друго и в главата ти ще се въртят мисли като: "Дали сложих достатъчно c200" "Ох, тва пърче нещо не седи добре" и прочие.

И най-накрая музиката: не слушай някакви депресиращи парчета.. пускай си по-живнала музика, която поражда усмивка на лицето ти, а не да си пуснеш OneRepublic - Come home и да си миспиш по какъв начин да си върнеш приятелката, къде си сгрешил и т.н.

Живей без да ти пука за незначителните неща около теб.
    Мисли за хората, които държат на теб, а не за тези които не ти обръщат внимание и те ненавиждат. Гледай от добрата и позитивна страна на живота, а не от лошата

И относно приятелката ти: момичета по тоя свят бол.. статистиката е, че жените са повече от мъжете, което означава, че и да искаш и да не искаш все ще си намериш приятелка

Айде успех и не се депресирай толкова много

Град
    Paradise
    ^^ Браво! И аз все това викам: намираш си занимателно хоби и всички душевни терзания изчезват.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Ехх.. труден е тоя живот.. като цяло една реплика, която понякога използвам: Трудно е да си жив.. като цяло абсолютно всичко е трудно.. но когато имаш цел, когато имаш желание, когато си мотивиран да постигнеш нещо, независимо от трудността му, то ще успееш да го постигнеш и тогава "победата" ще бъде най-сладка..

Затова недей да се депресираш и отчайваш.. знам че е много трудно и както го описваш си в много гадно състояние, но просто не трябва да се предаваш, защото предадеш ли се веднъж.. всичия труд отива на вятъра.. всичко отлита и 2ри път да стигнеш до това ниво ще бъде тръдно допустимо..

Ето сега когато казваш, че си болен и стоиш у вас, използвай компютъра си с някаква цел.. например не можеш да работиш с някоя програма, независимо каква е - дали Photoshop или някоя програма за отстраняване на вокала към дадена песен или нещо друго: сваляш програмата, използваш интернет самоучителите за избраната от теб програма и ще се улисаш толкоа много, че ще забравиш за всякаква друга мъка.

След това можеш например да направиш нещо друго, което не е свързано с компютъра. Например ако си фен на самолети, кораби, подводници и прочие, ще пратиш някой от вашите да ти купи един голям макет на някое от съоръженията, като след това си сглобяваш на спокойствие без да се замисляш за друго и в главата ти ще се въртят мисли като: "Дали сложих достатъчно c200" "Ох, тва пърче нещо не седи добре" и прочие.

И най-накрая музиката: не слушай някакви депресиращи парчета.. пускай си по-живнала музика, която поражда усмивка на лицето ти, а не да си пуснеш OneRepublic - Come home и да си миспиш по какъв начин да си върнеш приятелката, къде си сгрешил и т.н.

Живей без да ти пука за незначителните неща около теб.
    Мисли за хората, които държат на теб, а не за тези които не ти обръщат внимание и те ненавиждат. Гледай от добрата и позитивна страна на живота, а не от лошата

И относно приятелката ти: момичета по тоя свят бол.. статистиката е, че жените са повече от мъжете, което означава, че и да искаш и да не искаш все ще си намериш приятелка

Айде успех и не се депресирай толкова много
    И все така прав Поздравления за мнението А иначе автора , това че си болен , не пречи някой приятел да дойде във вас да се посмеете например , ако не си много зле де , но все пак може да дойде да те види

Хора... мерси много за съветите, все още съм болен обаче някак си се оправям (психически) което е най важното за мен явно всеки си има различна представа за връзките... (за някои са важни, за други не).. и другия път ще трябва внимателно да разсъждавам какво е мисленето на човека с който предстои да бъда(дали си пасваме по характер), преди да се захващам сериозно... и все пак много момчета(готини, нормални) от класа ми са били зарязани като мене... и станахме много сексисти в класа, ама какво да се прави, като жените променят мнението ни за тях.
    Надявам се да не получа за бъдеще още подобни травми, защото ако ми се случи пак (макар и да знам че не всички жени са такива) няма да мога да погледна никоя в очите повече...
    Работата беше там, че много съм държал на нея ама бях предаден и само да знаете каква гордост беше за нея да каже на новото си гадже че ме е зарязала(а сме били повече от година заедно) само за да тръгне с него.. явно и той е клювнал на въдицата и сигурно си мисли че и на него няма да му се случи, ама какво да се прави такъв е живота "по-готиния" оцелява
    ©opy®ight

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Сега още няколко дена докато оздравееш и времето го дават да се оправи и наистина вече да дойде тая пролет.
    И ще излезнеш с приятели,времето когато е хубаво и ще видиш как сам ще се оптимизираш и ще разбереш,че нещата рано или късно си идват по местата.Всичко ще се оправи с гадже или без гадже.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OHI
    Надявам се да не получа за бъдеще още подобни травми, защото ако ми се случи пак (макар и да знам че не всички жени са такива) няма да мога да погледна никоя в очите повече...
    Работата беше там, че много съм държал на нея ама бях предаден и само да знаете каква гордост беше за нея да каже на новото си гадже че ме е зарязала(а сме били повече от година заедно) само за да тръгне с него..
    А не се притеснявай - на мен ми се случи два пъти, пък още съм жив и си имам приятелката. От любовна мъка се не мре, ако си с ума си - продължаваш напред. Не се шашкай, оправяй се от грипа, и чакай ново гадже с нови номера

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    ^^ Браво! И аз все това викам: намираш си занимателно хоби и всички душевни терзания изчезват.
    +1

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    +1
    амии по принцип аз си имам (фитнес) амаа просто няма как сега.. ще си намеря друго
    ©opy®ight

Запали си едно наргиленце, пусни си реге и се отпусни

ти космяс'i
    умирам от болка като слушам ви фолка... ><

RHCP

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Цитирай Първоначално написано от OHI
    Работата беше там, че много съм държал на нея ама бях предаден и само да знаете каква гордост беше за нея да каже на новото си гадже че ме е зарязала(а сме били повече от година заедно) само за да тръгне с него..
    А не се притеснявай - на мен ми се случи два пъти, пък още съм жив и си имам приятелката. От любовна мъка се не мре, ако си с ума си - продължаваш напред. Не се шашкай, оправяй се от грипа, и чакай ново гадже с нови номера
    Същото,само без частта с "имам приятелка"
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

ем то и аз съм в твойто положение...е,може би съм по-добре ве4е де,ама тва е сигурно щот не стоя вкъщи
    ина4е с времето нещата ще се оправят...нормално е да ти е гадно ама такъв е животът-стискаш зъби и продължаваш напред
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    +1
    +

Мега фен
    аз, като съм в гаден период, просто чакам да отмине и след няколко дена наистина отминава. все пак няма да си болен вечно, нали? ;] а и това момиче не е единственото на света, нали? така че просто поизчакай няколко дена, докато оздравееш и се върни към живота си. дотогава се запаси с хубави филми, музика и някоя приятна книга/списание и ще видиш, че времето ще отлети много бързо. постоянно се занимавай с нещо, за да нямат възможност негативните мисли да те залеят. успех
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си