- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дайте идея какъв подарък да искам от наще!
След 1 седмица имам рожден ден .. наще се чудят кво да ми земат шото много неща вече имам ии ме помолиха да им кажа какво искам .. после да не остана разочарована .. ии се чудя какво ии моля да ми дадете идеи .. мислих за преса за коса .. но така тънко само с една преса няма да минатза тфа дайте идеи .. искам да е нещо свързано с външния ми вид .. а не искам да ми плиоснат некфи пари .. искам некаф подарък да имам
![]()
Не е свързано с външен вид, но лаптоп.
Ако спортуваш - пътека.
APPLE IPHONE 3G 16GB WHITE--АЗ ГО ИМАМ НЯМА ДА СБЪРКАШ
Ейййй, супер, аз също.Първоначално написано от DeadSilenceF
Вярно, залужава си.
а какво е това впрочемПървоначално написано от DonnerWetter
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
абе той Iphone е хубав ама не си заслужава 920лв освен това за българия не го биваа има и по-евтината нокия 5800 за 580лв и има почти същите екстри , лаптоп зависи на колко си и пак няма смисъл, за тези пари ще си вземеш по-добър настолен, ми помолиги нещо от което имаш нужда, това да си купиш телефон или дрехи само за да се фукаш няма смисъл, по-добре си вземи нещо от което наистина имаш нужда, ето искаш преса, да речем си вземи и малко козметика и да речем епилатор ако нямаш и си готова, това че са ти казали ти да си го избереш не значи че трябва да дадеш 1 000 лв
![]()
ами пресата не е лоша идея, а ако пък не ти идва нещо на ум си поръчай по-скъпичка преса, някакви дрешки ако искаш може, гсм ако ти е за смяна и ламборджини също![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Значи, на Iphone, поне 3G абсолютно всичко, което му работи примерно в Америка, вече работи и в България.Това са стари слухове, които не са вярни.Всъщност преди година и повече, наистина някои нещо не работиха, но вече доста хора разбират и няма такива проблеми.И тук съм против - защо реши, че предназначението му е да се изфука с него?Първоначално написано от Jesus
телефон не ми трябва .. моя си е достатъчно добър .. нито лаптоп .. имам 2 в къши .. козметика иам мноо неща .. ии епилатор имам .. ми май много неща имам и в това е проблема ... не мога да измисля ни6тохайде и други мнения .. може да се замисля за някакъв уред са спортуване .. не че съм много дебела .. но имам това онова да стягам
но незнам пак .. др мнения ако може
![]()
Ако искаш нещо за външния си вид... еми като не искаш тънко да минеш с преса па поръчай си и преса и още нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Ми нещо за външен вид .. Препоръчвам ти силикон в устните или гърдите![]()
.. By the way оставяш впечатление за доста разглезено момиченце ;]]
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Защо да не поискаш пари и да си ги запазиш? Нужно ли е всичко да се харчи на момента?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
+1 naistina nee zaduljitelno. puk i moje da izleze6 s nqkoq fr i da si haresa6 ne6toa i ne kazva6 do kolko pari? makar 4e kato gledam va6te imat vuzmojnosta do kolkoto razbrax..6tom za teb edna presa e tunko minavane..
Cruel Intentions
Ми щом като държиш да е свързано с външният ти вид,може примерно да им поискаш да ти подарят някакъв ваучер за спа център,в който да отидеш с някоя фр или някой специален човек и да се насладите на всичките му глезотийки там,които предлагат в дадения център![]()
To infinity and beyond.
направи някаква друга инвестиция, като картина или нещо такова, не знам какво ти си имаш всичко![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Кога ти е рождения ден? И моят е след около седмица-на 30март. И аз също като тебе се чудя кво още да измисляАз искам един черен панталон,маратонки или кецове още не съм решила и една книга.Мисля че е достатъчно...И баба като ми даде пари може да си харесам още нещо...
Лично аз не мисля,че една преса е "тънко минаване",но всеки с възможностите си...
Лично аз много искам огледално рефлексен фотоапарат,защото си прая хубави снимки,но виж зависи от човека...то не е само да си щракаш по пътя за село...както и да е,мисълта ми беше,че ако искаш по-дебело минаване,може фотоапарат да си пожелаеш.
аз се сещам за ноктопластика + удължаване или боядисване на косата нещо от тоя род![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
защо трябда да е свързано с външния ти вид... мила по важен е жеста в този момент![]()
Аз имам рд на 24ти март и имам същия ''проблем''казах им,че искам пари ама съм сигурна,че са измислили нещо.
Идеята за пресата за коса не е лоша...или пък дрехи.Все има нещо,от което имаш нужда и трябва да си купиш..![]()
ako si si haresala nqkoi po skup parfium..
Cruel Intentions
Моят рд е след около 2 седмици ии до днеска се чудех какво да поискам.. Накрая с мама решихме да тръгнеме за дрехи тия дни, от тате и останалите ще си искам пари. А за теб не знам.. може преса + нещо.. някой хубав парфюм или нещо такова. : )
Stay up all night with the stars *
Ако искаш нещо за външния вид - коплект за маникюр,ноктопластика,прес а за изправяне/ако имаш нужда/ и преса за правене на вафлички,негърски плитки или нещо такова,боядисване на косата,а за друдо-може да си поискаш нови мебели за стаята,маркови парфюми или дрехи,няколко фитнес уреда за вкъщи или карта за фитнес,дигитален фотоапарат а идва и лято-може да си поискаш почивка някъде с някой фр или гадже.![]()
фотоапарат,преса,парфюм и си избери някоя друга дрешка-яке,поник/тениска,дънки и обувки.Това според мен ти е пре-достатъчно.
Има криза хубаво,ама за мен все едно всичко си е нормално,незнам просто всичко си е нормално поне в моя живот и този на семейсвото ми от към финансова гледна точка и не я усещам,а само чета как има криза![]()