.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Повече от фен

Дайте идея какъв подарък да искам от наще!

След 1 седмица имам рожден ден .. наще се чудят кво да ми земат шото много неща вече имам ии ме помолиха да им кажа какво искам .. после да не остана разочарована .. ии се чудя какво ии моля да ми дадете идеи .. мислих за преса за коса .. но така тънко само с една преса няма да минат за тфа дайте идеи .. искам да е нещо свързано с външния ми вид .. а не искам да ми плиоснат некфи пари .. искам некаф подарък да имам

anonymous497065
    Guest
    Не е свързано с външен вид, но лаптоп.
    Ако спортуваш - пътека.

APPLE IPHONE 3G 16GB WHITE--АЗ ГО ИМАМ НЯМА ДА СБЪРКАШ

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    Ейййй, супер, аз също.
    Вярно, залужава си.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от DonnerWetter
    Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    Ейййй, супер, аз също.
    Вярно, залужава си.
    а какво е това впрочем
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Инкогнито
    абе той Iphone е хубав ама не си заслужава 920лв освен това за българия не го бива а има и по-евтината нокия 5800 за 580лв и има почти същите екстри , лаптоп зависи на колко си и пак няма смисъл, за тези пари ще си вземеш по-добър настолен, ми помолиги нещо от което имаш нужда, това да си купиш телефон или дрехи само за да се фукаш няма смисъл, по-добре си вземи нещо от което наистина имаш нужда, ето искаш преса, да речем си вземи и малко козметика и да речем епилатор ако нямаш и си готова, това че са ти казали ти да си го избереш не значи че трябва да дадеш 1 000 лв

ами пресата не е лоша идея, а ако пък не ти идва нещо на ум си поръчай по-скъпичка преса, някакви дрешки ако искаш може, гсм ако ти е за смяна и ламборджини също
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

anonymous497065
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    абе той Iphone е хубав ама не си заслужава 920лв освен това за българия не го бива а има и по-евтината нокия 5800 за 580лв и има почти същите екстри , лаптоп зависи на колко си и пак няма смисъл, за тези пари ще си вземеш по-добър настолен, ми помолиги нещо от което имаш нужда, това да си купиш телефон или дрехи само за да се фукаш няма смисъл, по-добре си вземи нещо от което наистина имаш нужда, ето искаш преса, да речем си вземи и малко козметика и да речем епилатор ако нямаш и си готова, това че са ти казали ти да си го избереш не значи че трябва да дадеш 1 000 лв
    Значи, на Iphone, поне 3G абсолютно всичко, което му работи примерно в Америка, вече работи и в България.Това са стари слухове, които не са вярни.Всъщност преди година и повече, наистина някои нещо не работиха, но вече доста хора разбират и няма такива проблеми.И тук съм против - защо реши, че предназначението му е да се изфука с него?

Повече от фен
    телефон не ми трябва .. моя си е достатъчно добър .. нито лаптоп .. имам 2 в къши .. козметика иам мноо неща .. ии епилатор имам .. ми май много неща имам и в това е проблема ... не мога да измисля ни6то хайде и други мнения .. може да се замисля за някакъв уред са спортуване .. не че съм много дебела .. но имам това онова да стягам но незнам пак .. др мнения ако може

Град
    градския кенеф
    Ако искаш нещо за външния си вид... еми като не искаш тънко да минеш с преса па поръчай си и преса и още нещо

Ми нещо за външен вид .. Препоръчвам ти силикон в устните или гърдите .. By the way оставяш впечатление за доста разглезено момиченце ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Защо да не поискаш пари и да си ги запазиш? Нужно ли е всичко да се харчи на момента?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Защо да не поискаш пари и да си ги запазиш? Нужно ли е всичко да се харчи на момента?

+1 naistina nee zaduljitelno. puk i moje da izleze6 s nqkoq fr i da si haresa6 ne6to a i ne kazva6 do kolko pari? makar 4e kato gledam va6te imat vuzmojnosta do kolkoto razbrax..6tom za teb edna presa e tunko minavane..

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на Infinity
    Ми щом като държиш да е свързано с външният ти вид,може примерно да им поискаш да ти подарят някакъв ваучер за спа център,в който да отидеш с някоя фр или някой специален човек и да се насладите на всичките му глезотийки там,които предлагат в дадения център
    To infinity and beyond.

направи някаква друга инвестиция, като картина или нещо такова, не знам какво ти си имаш всичко
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Там някЪде...
    Кога ти е рождения ден? И моят е след около седмица-на 30март. И аз също като тебе се чудя кво още да измисля Аз искам един черен панталон,маратонки или кецове още не съм решила и една книга.Мисля че е достатъчно...И баба като ми даде пари може да си харесам още нещо...

Град
    Rousse
    Лично аз не мисля,че една преса е "тънко минаване",но всеки с възможностите си...
    Лично аз много искам огледално рефлексен фотоапарат,защото си прая хубави снимки,но виж зависи от човека...то не е само да си щракаш по пътя за село...както и да е,мисълта ми беше,че ако искаш по-дебело минаване,може фотоапарат да си пожелаеш.

Супер фен Аватара на galu6a
    аз се сещам за ноктопластика + удължаване или боядисване на косата нещо от тоя род
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

защо трябда да е свързано с външния ти вид... мила по важен е жеста в този момент

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз имам рд на 24ти март и имам същия ''проблем'' казах им,че искам пари ама съм сигурна,че са измислили нещо.
    Идеята за пресата за коса не е лоша...или пък дрехи.Все има нещо,от което имаш нужда и трябва да си купиш..

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ako si si haresala nqkoi po skup parfium..

Cruel Intentions

Моят рд е след около 2 седмици ии до днеска се чудех какво да поискам.. Накрая с мама решихме да тръгнеме за дрехи тия дни, от тате и останалите ще си искам пари. А за теб не знам.. може преса + нещо.. някой хубав парфюм или нещо такова. : )
    Stay up all night with the stars *

Ако искаш нещо за външния вид - коплект за маникюр,ноктопластика,прес а за изправяне/ако имаш нужда/ и преса за правене на вафлички,негърски плитки или нещо такова,боядисване на косата,а за друдо-може да си поискаш нови мебели за стаята,маркови парфюми или дрехи,няколко фитнес уреда за вкъщи или карта за фитнес,дигитален фотоапарат а идва и лято-може да си поискаш почивка някъде с някой фр или гадже.

Град
    Велико Търново
    фотоапарат,преса,парфюм и си избери някоя друга дрешка-яке,поник/тениска,дънки и обувки.Това според мен ти е пре-достатъчно.

Град
    Велико Търново
    Има криза хубаво,ама за мен все едно всичко си е нормално,незнам просто всичко си е нормално поне в моя живот и този на семейсвото ми от към финансова гледна точка и не я усещам,а само чета как има криза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си