- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дайте идея какъв подарък да искам от наще!
Подаръкът е изненада,не трябва да се определя какъв да е,аз винаги съм се радвала на това,което ми подарят и не съм измервала уважението и любовта на родителите ми към мен с цената на подаръка.Просто се наслади на деня,изкарай си добре,а подаръкът-какъвто и да е,съобрази се с финансовото положение на семейството и се замисли дали имаш нужда от излишни неща,това е моето мнение.
Ценете парите,не растат по дрърветата.
Съгласна съм с SoFarSoG00d
+ като незнаеш какво искаш,вместо да избереш нещо ей така,за да не останеш без подарък кажи им,че като ти потрябва нещо това ще ти бъде подаръка или пък ги питай до колко лева и им поискай парите и като ти потрябват си вземи от тях![]()
И аз това щях да напиша.Първоначално написано от summerlove66
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
кола !?
Айде стига със спама за Iphone, досега трих мнения![]()
за много оригинална ли се мислиш? темата ми не е ебавка .. всички ме нападнахте че съм била "разглезено момиченце" .. щом съм казала едно .. значи семейството ми има възможност от към финансов план ..Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Забавна си ми,какво толкова,пистолетът не е много евтин,ако е със заглушител.
lolipop1 Е , ти сама тукощо се описа , като глезла. Ако не беше глезла , а практична - щеше да имаш цел , към която да се стремиш.
Envoi moi ! ;]
То сега е модерно да се глезиш и да бъдеш 'фйешън'
Иначе по темата:
http://www.safari.bg/product/b/bg/445
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
някакъв фитнес уред,велоергометър или пътека,например.
карта за спа център,солариум,сауна,басе н или нещо такова.
Идеята за пистолет е добрано това е по-добро http://www.safari.bg/product/b/bg/930 става за самозащита, за самонараняване и за дилдо
![]()
Хахахах ,знаех си,че си палавник хахахПървоначално написано от Jesus
![]()
![]()
![]()
![]()
аре бе........ помолих вече
само заради теб спирам и ще дам добра идея
Направи си пиърсинг на езика, гърдите и генеталиитесъс сигурност ще излезе скъпо
пък и е за външният вид
![]()
А, не бе, не е глезла, неее!:Д
Много хубаво ще е да събереш Данаиловите от 2004-та и да ни изиграят "Рибарски свади". Повярвай ми, много го искаш! Искаш гооооо! *бибиди-бобиди-бу*:Д
ПП: Пък и ще ти останат много пари, те не са паралии, ще се съгласят на малко:Д
Хах..
Еми като си имаш всичко изобщо защо трябва да ги източваш до дупка с толкова скъпи подаръци.Да ти купят някоя и друга дреха и това е!Ти хем уж имаш мнооого неща,хем пак искаш скъпотийки.
И за мен една преса не е малък подарък,ноо.. както казаха-Всеки с възможностите си.
Първоначално написано от lolipop1
Ти сама се изкарваш глезла - '' само с една преса няма да се минат ''
Stay up all night with the stars *
И кво като родителите ти имат възможност...тва не означава,че трябва да ти купят подарък от 1000 лв...Как може да искаш нещо,а да не знаеш кво....
И с пресата няма да минат тънко,ако е найстина хубава преса...![]()
И не знам защо не искаш пари?! Така като решиш какво искаш ще си го купиш.Или остави родителите ти да ти изберат подарък...
По дяволите и аз имам след 1 седмица![]()
Ами не знам... аз ще искам някаква ескурзия, мн съм навита
Не е истина колко сте злобни![]()
Mila,az si6to sam na 24 martПървоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
(party)Първоначално написано от sladurana_be
![]()
![]()
Най-накрая да намеря някой,който има заедно със мене....
![]()
Sry за отклонението от темата![]()
ami nie edvali znaem kakvo iskash kakvo haresvash i nai veche ot kakvo imah nujda.... ne vijdam smisul ot temata ti samata znaesh nai dobre
"Стилът никога не излиза от мода !!!"