- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go zagovorq ? :(
zdraveite :]
zna4i, ima edno mom4e, s koeto si pytuvam vseki den v tramvaq i naprekysnato si se usmihvame v tramvaq, no ne se zagovarqme ... 4akah toi da napravi ne6to, oba4e vinagi edno i sy6to ...
4udq se dali ne go pravi naro4no, 6oto taka e nqkvo zabavno kato si se usmihvame ili moje bi ne me haresva ili moje bi ne moje da me zagovori, v koeto nqma ni6to sramno ..![]()
kajete kvo da pravq.. da go zagovarqm li vyob6te ili da 4akam ?
P.S. Na 15 sym i sym momi4e :] sujalqvam za latinicata ..
Blagodarq predvaritelno![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Заговори го първа. 98% не му стиска на пича да те заговори. И аз имах една подобна случка обаче така и не успях да събера куража да заговоря момичето и още съжалявам =(
ACϟDC
Otidi do nego i go popitai ,,Na kyde pytuvash?,, ...ako e dostatychno umen,razgovora veche shte se razvie...btw mnogo mi stana gotino kato go prochetoh tva,vinagi mi e bilo mnogo qko da si se usmihvame s razni nepoznati,dori poveche da ne go vidq....prosto mi stava edno otvrytre priqtno i pozitivno....
ДействайНищо не можеш да загубиш
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Da i pri men e to4no sy6toto .. Oba4e ne moga da go popitam ,,Na kyde pytuva6?" ..prosto 6te izglejda super typo, 6oto az znam to4no na kyde i v kolko 4asa otiva i taka se hva6tame vseki put v tramvaq :]Първоначално написано от moneycomeme
;] Hakuna Matata kopeleta xD
"Здравей!Мястото свободно ли е?"-клиширано,но ще го накара да се усмихне.
"Може ли да се запознаем?"-класика!Винаги действа и е удобно за всякакви случаи.Той ,щом си те е харесал,100% ще се усмихне и няма да ти каже нещо злобно,за да те разкара.
Ти се радвай поне,че е срамежлив и не те заговаря.Има такива кретени по тея автобуси...едни надъхани,ужасно самоуверени и свалят всяка,която видят..
Аз пък предлагам следните начини, по които да се запознаеш с него:
- Ох, преди малко изпуснах билета си.. виждал ли си го, защото ако направят проверка за билети ще сгазя (като предварително си пуснала билета си в краката му)
Подайваки ти билета ти казваш благодаря, или мерси след което можеш да му се представиш и да му кажеш: Много съм ти задължена.. искаш ли с парите които щяха да ми вземат за това, че нямам билет, да отидем на кафе?
- Здрасти. Аамм, не знам към кого да се обърна, но забелязах че ме глегаш и реших да попитам теб.. След колко спирки е <избрано от теб място, в зависимост към къде пътуваш> защото се дезориентирах..
След което можеш да питаш: може ли да седна при теб, за да ми кажеш кога точно е спирката.
Нещо подбно и непринудено. А и щом само ти се усмихва, но не те заговаря, означава че е притиснителен и ще си глътне езика и едвам едваm ще ти каже коя е следващата спирка![]()
Така че действай и Успех![]()