.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: стрии ;[

Град
    Los Angeles

стрии ;[

таа проблема е че качих ряско няколко кг и ми се появиха стрии ужасноо е ..
    Въпроса ми е дали знаете нещо за премахването им

И дали някой е пробвал продуктите на AVON против стрии и да ли деистват

Благодаря ви много предварително
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Нужно ли е да пускаш 2 теми?
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Даже 3 туко що видях още една
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

масажи ти трябват и стягащ крем против целулит
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    масажи ти трябват и стягащ крем против целулит
    Правиш ли разлика между стрии и целулит?!
    А иначе е малко трудно да ги премахнеш. Има много кремове и масла, но са много малко тези, които ги премахват. Занапред взимай мерки, за да не се появяват още

виж кво от личен опит и го казвам аз така се оправих със стягащ крем, тей че не ми развивай теории, което си помага си помага
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Roma, Italia
    ^
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

На АVON продуктите не действат
    Но скоро ми казаха, че имало някво Mustela 9 meseca то било за жени след раждане ама много помагало особенно ако скоро са излязли или на Chico. Чесно казано нито едното не съм пробвала лично, но от няколко местa ми ги препоръчаха
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

виж кво от личен опит и го казвам аз така се оправих със стягащ крем, тей че не ми развивай теории, което си помага си помага
    Никакви теории не развивам
    Масажите и антицелулитните кремове могат да помогнат срещу появата на стрии, но не и да ги премахнат. Все още се чудя дали правиш разлика между стрии и целулит. Ако ползваш антицелулитен крем, който също премахва стриите(виждала съм такъв) това е съвсем друг въпрос.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Никакви теории не развивам
    Масажите и кремовете могат да помогнат срещу появата на стрии, но не и да ги премахнат. Все още се чудя дали правиш разлика между стрии и целулит. Ако ползваш антицелулитен крем, който също премахва стриите(виждала съм такъв) това е съвсем друг въпрос.

Значи и аз имах същия проблем.За продуктите на Avon-ужасни и недействащи ..! Най-добрия крем,който съм ползвала и помага е на Lierac против стрии,но е скъпичък.. мисля ,че беше около 40 лв .. иначе Мустела 9 месеца може да се каже,че донякъде помага,но не съвсем .. Мойте стрии бяха почти изчезнали благодарение на комбинация от Lierac и много упражнения за стягане на дупето..провай така пък ако не стане..здраве да е Лятото стриите потъмняват :P p.s Когато спрях да се мажа и спрях упражнеията се появиха пак.Затова прояви постоянсвто докато не се махнат напълно

az dokolkoto znam striite mogat da namaleqt (pod4ertavam NAMALEQT) kato vurhu dupeto se slaga utaika ot kafe i se zaviva s folio .Prestoqva taka 15-20 min i se otmiva i otdelno uprajneniq za stqgane i t.n.t
    ....

Стрий ????? Имаш целулит не стрий ... Ооо мъко мъко ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

За стрий може да потърсиш някой крем за след бременност - те са точно за това
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Стрий ????? Имаш целулит не стрий ... Ооо мъко мъко ..
    Ти пък как рабра,че има целулит,а не стрии
    Аз съм на 14 и кво имам СТРИИ...Значи започнах фитнес ходих един месец правих упражнения за стягане на дупето корем ала бала(имам само малко по дупето) и всеки път стоях на вибриращия масажор и се позаличиха,като използвах и Пркуталфа емулсия против стрии.Сега пак ще почна да ходя на фитнес,защото в нас не мога да се съсредоточа и да правя нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си