Разбрах че в Перник,Враца и Смолян ще правят МОЛ!Някои има ли информация дали това е вярно?!![]()
Смолян МОЛ?wow нз.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Те в Смолян като наемат работници в мола, няма да им останат хора за клиенти.
хахахаха ... ще си направят почивките по различно време, ще се преобличат, и ще се размотават като клиенти, може и да си купуват по нещо!Първоначално написано от StayFly
![]()
Поне ежедневието им ще стане по- интересно.
незнам, но мола в Пловдив / новия мол / е толкова глупав, че единствено можеше да е по-тъп, ако беше в София... Сещам се как всички пеят как сме в криза, а виждам 500 човека да чакат пред KFC и още толкова пред всички останали противни заведения за бързо хранене...
An Evil Man
Fast Food Generation! ! !Първоначално написано от mitkom89
StayFly, всъщност Смолян не се нуждае от МОЛ.
Малък град е. Има 10 кафета и няколко магазина...
Но пък има нещо което не е лъскаво и модерно- приказка има. Все още има от онези хора които ще те почерпят цигара без да те познават. Все още има усмивки макар и хората тук да са по- бедни.
Такива ги има навсякъде.Първоначално написано от Dumb
Аз оня ден разбрах, че Смолян се води град... пък те молове щели да строят.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
сега като сменят бандеролите, няма кой да черпи![]()
Хм не гледате от правилната гледна точка, Смолян в Родопите има помаци те имат пари и си живеят горе-долу добреВ Смолян съм бил 1 път и много ми хареса макар и да не си спомням почти нищо, само 1 слънчев часовник
Имам 2 познати от там страхотни хора, като цяло защо да няма Мол, щом ще отварят значи ще има келепир
![]()
Пф!В България живееш,а не знаеш,че Смолян е град?От този факт трябва да те е срам,а не да го разправят наляво-надясно.Първоначално написано от Swinkenhoffer
Аз не харесвам големите молове.Само развалят обстановката на малките градчета.На кого са му притрябвали въобще.Дори в София хората няма да забележат,ако утре изведнъж изчезнат всичките 3.![]()
Сори, ако съм те обидил. Но всъщност не съм казал нищо лошо за града освен, че населението е малко. А това е факт.Първоначално написано от Dumb
Реагирах така, защото в постовете ти имаше сарказъм.Първоначално написано от StayFly
Иначе нищо![]()
Снощи не бях в състояние дори да се карам, хах
На мен лично не ми трябва...аз дрехи си поръчвам по интернет, рядко от някои магазин, предпочитам да направят някоя спортна зала, за да има къде да се събираме да ритаме с приятели в студените зимни вечери!!!
Да не си от Смолян, че се засегна?Първоначално написано от MartyParty
Аз там съм ходила като малка и помня само крави, овци и т.н., така че съм останала с впечатлението, че е село.... ама явно не е.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Миналата година, ноември месец, ходих във Видин на мач и до стадиона видяхме точно 4 коня и 4 човека...Първоначално написано от Swinkenhoffer
Аз пък в Люлин видях 3 коня да се разхождат сами, между блоковете.
луд сиПървоначално написано от StayFly
![]()
![]()
парите,които са отпуснати може да се вложат в къде къде по-смислени неща..
в градче като смолян един лъскав мол ще изглежда смешно.