Нормално.. ходих на гости на една съученичка, дето не помня в кой квартал беше, ама по улиците си щъкаха кокошчици, мучаха крави на полето и беше доста яко всъщност.Първоначално написано от StayFly
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Филиповци ?Първоначално написано от Swinkenhoffer
Последната спирка на метрото... май беше Обеля, не съм сигурна.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
да обеля е, там на някакъв стадион май излизаше, не знам 1 път забравих да слезна на правилната спирта и отидох до там![]()
При нас във Русе в момента се строят 5/6 Мола ! Първия и най-малък ще го открият на 3 -ти! Иначе единия го спряха заради финансовата криза а той щеше да е един от най-големите на балканите но както и да е.. ! То във големите молове има кина,спортни зали,ледени парзалки тка че аз мн се радвам на моловете кво против тях имате.. ?
![]()
Абе не се притеснявайте щом правят ще има кой да пазарува![]()
Докато обикалях Русе, ми бяха показани терените на бъдещите молове. Те са на 5 крачки един от друг, по дяволите, от единия виждаш другия:Д Забавно. Ама, радвай се, според мен е смешно. След някоя-друга година ще западне и този "бизнес", бензиностанции, казина, тра-ля-ля-ля-ля.Първоначално написано от LiLGrizzly
^ и ще ходим по театри... паля дърпам пуша...
във Варна ме кефи мол-а
Не.Харесват ми хората от града и не разбирам какво имаш против него.Първоначално написано от Swinkenhoffer
офф:Хората не бива да вярват на всичко,което чуват.
Не се ебавам и козички съм виждал, ама не беха сами .Първоначално написано от guinessgirl
![]()
ауееее в Руси ни тряаши ли да съ 2 моуа ?
За кози не знам .. но да коне и аз съм срещалаПървоначално написано от StayFly
![]()
И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .
Между другото е са преди 3 часа, докато ритахме в игрището пред блока ми, претича един кон и след него 2ма мангала. След около 30мин същите 2ма се върнаха, ама тоя път го яздеха. Мамата си джаса, тва не го бях виждал досега.
ХАХАХА е да не си от Люлин бе![]()
Не, но е близко. Един тунел разстояние![]()
Красна поляна![]()
Красна поляна/Западен парк се в гъ3. Фул с чернилки е.