.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: подарък ..

подарък ..

здравейте всички

това е поредната тема за умуване какво да подаря на приятеля ми за рожденния му ден ..мн мислих ноо нищо не измислих..преди когато четях поредната тема за подарък се чудех на тея хора: брее па какво толково трудно има да измислят някакъв си подарък ..ама ето че сега ми се връща тъпкано за дето говорех така
    инфо за негоо - той си е едно обикновено момче не е запален така по сериозно по някой спорт или нещо др .. и това още повече усложнява нещата
    дайте идеи какво да му подаря
    сега сиг ще кажете че на същата страница има такава тема но там момчето се инт от баскетбол и повечето идеи да не кажа всички са свързани със този негов интерес
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Каса бира и кашон свинско.
    Не е толкова сложно.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Не е толкова сложно.
    знаех си ,че това ще кажеш

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Това само третата такава тема на първа страница в този раздел ли е ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Има някаква грешка.
    Касата бира и свинското съм ги писала само два пъти на тази страница.

Дай другата тема! НЕЗАБАВНО!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Купи му парфюм "Calvin Klein Eternity Summer",много е свеж и приятен и предполагам ще се зарадва
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Не е толкова сложно.
    вече ставаш досадна !!
    ще помоля само тези които имат някаква идея по въпроса да пишат коментари а другите да си намерят друга тема която да спамят
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    Купи му парфюм "Calvin Klein Eternity Summer",много е свеж и приятен и предполагам ще се зарадва
    идеята е добра но искам да е нещо различно и специално на което да се зарадва много

Целувчица?

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Парфюм,блузка,нещо шантаво излез и не влезай само в най-известните магазини,а дори и в най-малките.Аз съм намирала такива чудни неща в някой затънтен,а в комерсиалните само плюшки и лиготии. Аз попринцип като не мога да избера в краен случей казвам на негов приятел да пита какво иска ,само да вметне,а не да пита"ае кво искаш,че оная твойта пита"

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Охх до одеве давах идеи в другата тема за баскетболния фен, айде сега и за теб да измислим нещо..
    Добре, казваш, че приятеля ти не е запален по определен спорт, но няма ли нещо любимо, каква музика слуша най-общо с това може да започнем да му направиш някаква тениска с някакъв надпис..
    Друг подарък, е например нещо сребърно/златно, в зависимост какво носи, дали синджирчета, ланци, гривни..
    Кажи нещо, което обича да парви.. не може да няма любими неща..

Купи му шлем... или каска
    An Evil Man

Мега фен Аватара на Blab
    Специално, ама да ти го измислят други хора?
    Интересно.
    Аз искам някой да ме запише на курс по пластика, грънчарство, нещо такова. Ето, специално е.)

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Има някаква грешка.
    Касата бира и свинското съм ги писала само два пъти на тази страница.

Дай другата тема! НЕЗАБАВНО!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=237272 --> Тук не си се разписала

Град
    Сливен
    Мисля,че ще се зарадва много на синджир със сребърно сърце или пак синджир,само че да сложиш от онези сърца които се отварят и вътре може да се сложи снимка (сложи вашата най-хубава снимка) това е от мен надявам се да съм помогнал
    Get what you can and never get back

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Мисля,че ще се зарадва много на синджир със сребърно сърце или пак синджир,само че да сложиш от онези сърца които се отварят и вътре може да се сложи снимка (сложи вашата най-хубава снимка) това е от мен надявам се да съм помогнал
    Аз пък не мисля,че би се зарадвал на това.Момче е все пак.Как си го представяш да носи синджир на който виси сърце със тяхна снимка вътре.Ако беше момиче щеше да е хубаво,ама момче...

Супер фен Аватара на galu6a
    може би някакво бельо със секси надпис
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    може би някакво бельо със секси надпис
    Ще извинявате за спама,но немога да се сдължа.Има едни боксерки с надпис:ОоО колко големи...орехчета имаш и едно човече,друга "ще ти скъсам ...шортите,"ще те оплета в мрежите си" и едно паяче с мрежа.Абе кви ли не джунджуриики има

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Охх до одеве давах идеи в другата тема за баскетболния фен, айде сега и за теб да измислим нещо..
    Добре, казваш, че приятеля ти не е запален по определен спорт, но няма ли нещо любимо, каква музика слуша най-общо с това може да започнем да му направиш някаква тениска с някакъв надпис..
    Друг подарък, е например нещо сребърно/златно, в зависимост какво носи, дали синджирчета, ланци, гривни..
    Кажи нещо, което обича да парви.. не може да няма любими неща..
    ами харесва техно музика но не ми се вярва да се зарадва много на тениска с надпис свързан с любимия му жанр музика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си