- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да отида ли на РД или не?
Здравейте! Това не е точно проблем, но искам да се консултирам. Един приятел от моя клас ще си празнува рождения ден. Говореше от много отдавна за това. Днес се видяхме в училище, но не ме покани.Преди 1 час едно момиче от моя клас по скайпа ми каза, че той е поръчал да ме покани. Според мен не е много правилно някой да ме кани чрез трети човек. Честно казано аз не се чувствам кой знае колко поканена.Не смятам, че момичето лъже, защото не прави таквиз неща. Според майка ми не трябва да ходя, защото все едно не съм поканена. Според вас как трябва да постъпя - да отида ли на РД или да си остана вкъщи. П.П: рождения ден е утре.
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ако ти се ходи, ходи. Все по някакъв начин те е поканил.
Може да се е отнесъл и да е забравил да те покани, когато сте се видяли.
Веднъж най-добрата ми приятелка забрави да ме покани.
Просто забрави. Аз знаех всичко - час, дата, място.. но никой не ми каза да отида. В края на дена леко споменах, че не се чувствам особено поканена и отговърът беше "Ааа...ама ти нали си знаеш"
Най-добре говори с него
Ако въпросното мом4е те харесва - може просто малко да го е срам да те покани - такива сме ниеПървоначално написано от eli7yyy
![]()
Най-добре го питай - нещо от сорта кой ще идва днес на РДто - Той ако те е поканил наистина няма да те пропусне![]()
Стига с тази глупава гордост, ако ти е приятно с него и на него с теб, иди![]()
Тъпо е да говориш с него, кво "ало, ам... аз поканена ли съм" или "ъм... дадойда ли", супер тъпо е, според мен. Нещата стоят така - или приемаш, че той те е поканил и отиваш, или ти е готино на купони и пак отиваш, защото и да не се чувстваш поканена, форамлно той го е направил, или си горда (в което няма много лошо) и ако не те покани лично, не отиваш, или въпреки че се смяташ за поканена не ти се ходи. Чрез елементарни математиченски манипулации ги сваждаме до 2 - ходи ли ти се - ходи, зашот си поканена, ако не ти се ходи и да те беше поканил той самият, нямаше да отидеш. Успех! Ако мен питаш - иди, тва си е купон, се пак![]()
ПРиятно изкарване
бахти пешлемето дето ,не може ли да ти каже ела на РД-то ми ами през други хора да те кани ?тва е много тъпоаз лично не бих отишла ,да не съм луда ,то едва ли не не съм поканена ,ама избора си е твой
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ами и на мен би ми билоо малко гадно да ме поканят чрез друг човек,както решиш иначе ако ти се ходи отивай ако ли не си стой у вас![]()
Ами може да си има причини момчето-да те харесва и да го е "срам"?![]()
![]()
най-добре говори с него защо е накрал момичето да те покани-така хем ще си изясниш всичко, хем не си просиш покана.
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...
што не говориш с момчето дали наистина си поканена , макар че нема да е толкова добре ако не те е и изведнъж го питаш и той малко трудно ще ти каже не , по - скоро това ще е самопоканване
Ти си решаваш, но аз не бих отишла.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
и ... какво стана ще ходиш ли ?
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Тъпа "покана"! Аз не бих отишла :P
Да, по тъп начин те е поканил, но все пак го е направил, нали? Ти си решаваш![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не.
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
звънни и го питай АБЕ ТУКА ЕДНА МАЦКА КАЗА ТАКА ТАКА или като звънеш питай за часа го е напраи се на ударена и готово![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
По принцип сте много вманиачени в тоя скайп, така че "говори" по скайп с него, за да видиш дали ще те покани. Накрая се направи на луда и кажи "приятно прекарване" и ще имаш директен отговор..
За мен в момента не си поканена, а без покана не се ходи!
Don't tell me what I can or can't do !
Отиди много ясно,нали е келепир![]()
![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.