- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана....
Значи страшно съм объркана. Преди три месеца окончателно скъсах с бившия си. И преди 20тина дни тръгнах с друго момче. Не мислех/ля, че съм готова за връзка. Обаче нали знаете, онези моменти в които просто решавате/рискувате...беше импулсивно тръгване...
Но новия ми приятел развива връзката прекалено бързо или поне на мен така ми се струва. Вчера ми каза, че ме обича, а и преди ми е казвал, че съм най-важното нещо за него. Може би единственото нещо, което не харесвам в него е отношението му към моите и към неговите приятели. Към моите няма никакъв интерес дори не поздравява най-добрата ми приятелка. Не й говори изобщо, а за другите ми приятели дори не пита и не знае кои са. А към неговите приятели е почти същото. Един от тях (понеже аз ги познавам някои и си лафя с тях) ни поиска услуга да излезем с него и една фр. щот иначе тя му отказва и аз се съгласих, но проятеля ми вдигна голям скандал, че не иска да излизаме така. Една ли не нямам право да общувам нито с неговите нито с моите приятели. Само с него- винаги да сме заедно. И когато се скараме/спорим за нещо винаги извърта така нещата, че аз да съм виновна.
А когато видя бившия си и се сетя за напълно противоположното му държание...
Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...