KAK MOJE EDNA JENA DA RAZBERE SAMA DALI E BREMENNA???
OSVEN TEST KAK MOJE DA RAZBERE SAMA???
gotova sam na vsi4ko za Bill i negovite pesni!!!
Du bist meinen leben!!!
По признаците на бременност,но те се появяват едва по късно.Сега сигурно ще попиташ какви са самите признаци....ами доста са потърси в гугал.
Ами след 3 месеца от забременяването започва да и се гади от храни, които до преди е обичала. Ядът и се гадости. Подува и се корема. Прилошава и и повръща. Може да започне да и се вие свят...
Ама това е поне след 3я месец. Преди това само тест и гинеколог могат да ти дадат отговор.
6te ima korem4e.. mislq 4e nqma kak da go propusneabe naistina ima tolkos mn ne6ta po koito moje da razbere.. no ne vednaga...
Cruel Intentions
Ходи на рентген![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Гади и се сутрин, повръща, винаги и се яде и има апетит за всичко, върти и се главата, не и идва цикъла и т.н.
потърси в google
ми то си се усеща да ти кажа
отвътре си се чувства
а иначе по признаците за бременност
Първоначално написано от Bellatrix
Тези неща започват в началото на бременност някъде 5-6 седмица !!! (за гаденето и храните)
Може и сама да разбере,но доста по-късно
+1Първоначално написано от gLoRiToO
Ами ако наистина има такава опастност според мен не трябза да чакаш признаците на бременност да се появят сами,защото може да е прекалин късно.Веднага на гинеколог!!!![]()
удари се много здраво в корема ако после изпикаеш малкото копеле значи си била бременна
-- -- --
също така съм чувала ,че след около 2 седмица се появява нещо като бяло течение ,но кафеникаво-червен цвят и спира имам предвид ,че се появявав само 1-2 пъти поне така съм чувала![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ