- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Часът на земята!
това е официалния сайт!http://bg.doublev.eu/earthhour/index.php
МОМИЧЕ СЪМ!
Licemerna rabota...
вътре съм...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
НалиПървоначално написано от ULTRA_LEVSKI
Защо да се набутваш ти да стоиш на тъмно, докато някой си кретен (аз) лицемерничи, че ще участва в инициативата и се вкарва във филми.
НЕ НЕ КАК МОЖЕ САМО ТОЙ ДА СЕ НАБУТА ТАКА ?!
По всичко си личи, че сме потомци на Бай Ганьо.И винаги гледаме да изкрещим също като него: "БУЛГАР!БУЛГАРРРР.. !" ..
Estestveno, nali trqbwa da se pokaje, che sme suprichastni, no po princip ni murzi da izkluchim 1 kru6ka ili puk da si sprem kran4eto.
Stava oshte po-dobre, kato se ima predvid, che e izmisleno tochno ot tezi, deto v svetoven mashtab habqt nai-mnogo resursi i nai-mnogo zamyrsqvat okolnata steda...
PP Stoite si na tumno, nali trqbwa da se otchita deinost
PP 2 Sujalqvam za latinicata ( foruma ima nujda ot kirilizator)
Не, не се надявам, но просто така разбрах...съжалявам деПървоначално написано от Serseri91
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
интересна идея![]()
За това сме на тва дереже.Все си намираме оправдания!Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
Кво те бърка да си спреш поне крушката, ае да не е компютъра, просто крушката...
Първоначално написано от AnincetoSexy
А дали в заведенията ще спрат лампите?![]()
Идеята е чудесна! Като гледах клипа някак си ми се изпълни душата,толкова е човечно.. Нека се погрижим за нашата планета.. и не само в този един час![]()
И така последно вътре ли са всичкиразказахте ли на тези около вас и те ще участват ли?
Оо да това го знам от няколко дена. Разбира се, че се присъединявам![]()
На мен ми е интересно едно сега - да видим колко сме задръжни българите и колко човека ще си загасят осветлението? За съжаление се съмнявам, че ще се получи нещо добро. Но да видим..
С риск да ме изяде някой ще кажа, че ми се струва глупаво и аз лично няма да го направя. Съмнявам се в мола, сити центъра или някоя голяма кръчма да си дръпнат шалтера.
Оня ден попаднах на блога, търсейки информация за "Брадъра".
Доста добри статии!![]()
Иван Стамболов пише интересно и потвърди тезата ми,че независимо какви глупости говориш,ако си подбереш правилно думите и спретнеш едни хубави изречения си убедил всички в правотата им.
Аз ще си изгася лампите,защото наистина искам да го направя-не знам какво ме кара,дали доброта,дали загриженост или искам да си погаля егото,правейки се на добра.
Но най-важното е,че ще го направя,затова защото го чувствам така,без да се впускам в размисли кой ме е манипулирал да мисля и действам така?Без да си мисля за големия заговор и масоните,без да служа на "ТЕ" (макар че го правя косвено),всъщност не ми пука кой печели пари на мой гръб,пука ми само че аз имам поне малко свобода на действието и мога да избирам какво да правя.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Знам само че както стадната психика манипулира,така и тези изречения на Иван манипулират много хора..
Толкова им е писнало на хората да бъдат използвани,че когато се появи нещо ново и оригинално,по възможност и в опозиция..всички се хвърлят на него..примери за това са много,само погледни политическите партии и как когато се появи нова,всички гласуват за нея,нищо че може би тя е в тайна коалиция с нейния основен опонент..
Според мен,единствения начин да си по-малко манипулиран е да не правиш нищо защото така трябва "трябва да си изгася тока,защото милиони ще си го изгасят" или "не трябва да го направя,защото ще докарам милиони на идиоти".Просто трябва да правиш това,което ти е на сърце,поне в ситуациите в които можеш да си го позволиш.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хубаво е написано, има доста верни неща.
Много хора си въобразяват, че правят нещо за земята, а на другия ден си мятат боклука през балкона... ама това намесване на "ТЕ" в тоя мизерен един час без осветление и незнамсикво вече ми изглежда като яко вкарване в някакъв филм.
Става въпрос за 1 час на тъмно, голямо важно.
Всъщност не! Сигурно "ТЕ" искат да си мислим, че това е нещо съвсем безвредно и така с времето да предприемат още множество такива акции, като всеки път увеличават почти незабележимо вредата от тях.. докато най-накрая по собствена воля не се съгласим да ни имплантират чипове и да продадем душите си.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Айде, хора, малко остана.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
мина вече, почитно го отпразнувахме в нассамо гледам през прозореца - сичко около нас свети и си мисля че само ние го отбелязахме .. ама дано не е така
Да, и при мен така. Ми то от българи кво може да се очаква, де. Важното е, че има съвестни хора още.Първоначално написано от s3xy
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"