- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Часът на земята!
^ имаше и на попа билборд .. дано повече хора са го видели
Имах желание да го спазя, но... нямаше как, не бях вкъщи.) Но може би всъщност съм спестила от това, че не бях у нас и не бях пуснала телевизор, лампа и компютър. :P
Супер разочарована съм. Всичко светеше ! Ебаси хората !![]()
абе аз оня ден хванах за части от секундата реклама по БТВ за гасенето на осветлението..Първоначално написано от Raybeez
после я хванах от началото по някое време, обаче беше доста кратка, надали некой пенсиор е разбрал за кво иде реч...
А повечето, които са загасили ламБите са били с включени компютри или тв-таПървоначално написано от hottie
![]()
Трябваше да го направят от 1 до 3 часа през ноща, за да има по-голям успех.
Много ясно, кой тъпак би си изключил осветлението. Да го духат нали си плащам да имам ток.
Същото беше и във Варна..Първоначално написано от hottie
трябва всеки ден да има такъв час, за да има ефект
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да бе ,наистина.Аз си мислих ,че ше спрат уличното осветление пък то ..Първоначално написано от PiruBloodz
Не ме карайте да ви пусна теорията за фреоните, защото догодина и един от вас няма да си изключи осветлението на този ден!
Think outside of the box, damn it people!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
В квартала (където имам видимост) никой не изгаси, дори и уличното осветление светеше..
Аз изгасих само лампите, но нашите ги светнаха като видяха, че някои 'луд' изгасил![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
нИдей, ще кажат, че такова нещо няма и всичко е плод на твоето въображение за световна конспирация.Първоначално написано от InitialD
ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА
А конспирацията е точно в това, че забраняват крушките с волфрамова жичка и просто слагат други на тяхно място, които са "екологични и "енергоспестяващи"!А те се произвеждат пак от същите компании.Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
Първите фреонови газове са открити от Дюпон.След като ги "заклеймяват" като озоно-вредни ... странно как Дюпон вкарва ново поколение "безвредни" фреони!?!?
И сега нещо, което малко се отклонява от темата ... мислите, че няма ваксина против СПИН или поне лекарство?!
Грешка - има само, че е по - добре да печелиш непрекъснато от "лекарства", които удължават живота на болният отколкото веднъж!!!
Замислете се бе мамка му ... тука уж не вярвате на медиите а точно от тях сте разбрали!
Уж сте против трайно неразлагащите се материали, а носите пластмасови обици, гривни, диадеми!
Уж сте против убиването на животни за кожата им, а носите най - новият модел на Етнис, Глоуб, Адидас, Найк и т.н. от телешка кожа, нали!?!? Сега ще кажете, че те специално за това ги отглеждат телетата и не са застрашени!
Аз ще кажа ... кои сте вие ЛИЦЕМЕРИ, че да определяте дали едното теле е по - заменимо от едната норка понеже го има в повече бройки!Еми дайте да изтребим Африка понеже са повече!
СРАМ !!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Тая тема я обърнахте в "часа на телетата".
Отивай в темата за снимките ... имам работа за теб !!!Първоначално написано от StayFly
WANKER!
InitialD,почти целия ти пост е една огромна,велика ГЛУПОСТ.
и специално:
много,ама много смешно твърдение.и ти явно си страшно тъп,щом си го мислиш дори.мислите, че няма ваксина против СПИН или поне лекарство?!
Грешка - има само, че е по - добре да печелиш непрекъснато от "лекарства", които удължават живота на болният отколкото веднъж!!!
и не,телетата не са застрашени.![]()
Както и да е ... стадото те чака!Първоначално написано от guinessgirl
РОК ПРОТИВ ГОЦЕ АГА, ЗА ТУЙ, ЧЕ ПРОДАДЕ НАШАТА СТРАНА,
РОК ПРОТИВ ГОЦЕ АГА, ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА ВЕДНАГА !