не знам кво заглавие да лепна,ама е свързано с първите срещи
Еми..
От доста време не съм ходила на подобно нещо, за което говоря.
Дори не мога да си спомня кога беше за последно.
Става въпрос, че желая да е като онези моменти... в които не се познаваш достатъчно с човека и когато си определите дата, място и час на събитието, още два дена преди самата среща да започнеш да се приготвяш. ( сериозно) И да правиш всичко с такова голямо желание. В деня на срещата да се събудиш с ебати ухилената физиономия, понеже предната вечер си заспала с ебати ухилената физиономия (лек синоним на 'замечтан' ) и въобще липсва ми цялото изживяване от такава среща.
Всеки, който ме потърси, или ще ме викне на някое парти, или на някой купон, или в тях. Така е губи цялата романтика когато не сме насаме.
ОО, промяна в плана. Сетих се кога беше за последно. Точно на 3ти януари около 5 и половина сутринт, ама това не се брои, щото не знаех, че ще излизаме, пък и не бяхме много в нормално състояние, въпреки, че бяхме насаме.
ОФ, Успокойте ме, вдъхнете ми някаква надежда, че всичко ще се оправи. Просто.. от 14ти февруари не съм излизала никъде вечерно време, поради простата причина, че няма пари, а всичко на човек му се вижда прескъпо когато няма пари. Днес ми е вече петата поредна събота от как съм си вкъщи, и просто толкова много бих могла да се сдухам когато съм сама, и напредстава си нямате, ама все още държа фронта.
Искам всичко да си е както преди...