.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Искам да се боря..

Влюбих се в прекрасно, мило и нежно момче. Бях мечтала за него много време, но все нещо се объркваше. Заедно сме от една година, преминахме през каквото се сетите. През изключително хубави и много тъжни моменти. Все пак за 1 година могат да се случат много неща, а той винаги е бил най-добрият ми приятел. Бях наистина щастлива, имах всичко от което едно момиче има нужда-внимание, грижи, нежност, любов. Всяка вечер преди заспиване получавах смс-и, писъмца, винаги се стараеше да е различно, да го прави с изненади и естествено мен също не насърчаваше да правя същото за него. С две думи имах всичко, което исках. От 1 месец обаче на мойто момче нещо му стана. Сякаш нещо го удари по главата. Почна да не ми обръща внимание, виждаме се по-рядко, дори се чуваме по-рядко. Опитах се да говоря с него хиляди пъти и по хиляди начини. Постави всичко друго отпреди и аз гледах отстрани. Нормално е да ми е мъчно, но се опитах да му дам свобода. Но е много трудно да се примириш, когато си имал нещо, а сега някак. Не знам. То не се описва с думи. Не искам да се разделяме, защото не мисля че това е всичко и все пак почвам всеки ден да губя надежда. Искам отговор.. поне да разбера защо стана така. Не знам какво да правя. Обичам това момче.. и вярвам, че и то ме обича. Ако не го вярвах отдавна нямаше да сме заедно. Искам си момчето обратно.. ;( или поне отговор..защо стана така

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Опитай се наистина да поговориш сериозно с него Сподели му какво ти липсва и какво те тревожи...
    Не се сещам друго
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

...ex ей това ни е проблема на момичетата.... преди всичко твоето момче е личност и има нужда понякога да усмисли нещата,да реагира по различен начин...има страшно много причини за държанието му и много е вероятно всичките му проблеми или мисли да нямат общо с теб.....само не му досаждай,показвай му чувствата си,дръж се както преди,но недей още при първото му отклонение от ,,правия път,, да се притесняваш...остави нещата в неговите ръце-той се е променил,не ти.....таа..просто не му досаждай... ....споко вероятно всичко е наред !

Спред мен просто е загубил интерес към теб колкото и гадно да звучи. Вярно е, че всеки има нужда да остане за определено време сам или пък, че от време на време има нужда от пространство ама чак пък месец... Ако наистина си се опитвала да говориш с него, а той не е искал всеки път то най-вероятно не е защото има някакъв проблем от какъвто и да е сорт ами просто сърце не му дава или пък му е гузно да ти каже, че е изгубил интерес. Изживял съм такова нещо и ти го казвам от личен опит. И все пак може и да не е така накарай го да изплюе камъчето по някакъв начин.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Само можем да гадаем защо се държи така,а има наистина много предположения,затова най-добре се опитай да говориш с него и оттам ти реши какво да правиш

остави го-ако тръгнеш да му искаш обяснения или нещо такова нищо няма да постигнеш-само ще влошиш нещата.казвам ти го от ли4ен опит.дай му малко свобода-ако реши да се "върне"-супер,ако не-....ще ти е трудно,но ще го забравиш.само времето ще каже какво ще става м/у вас.успех
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Инкогнито
    Човек се ражда за да умре, една връзка започва за да бъде прекъсната, щом не се чувствате добре и т.н най-добре е да прекратите връзката и да си дадете шанс да сте щастливи

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Човек се ражда за да умре, една връзка започва за да бъде прекъсната

ти ме разби......как може една връзка да запо4не за да бъде прекъсната ????????????
    4овек не се ражда за да умре а за да постигне колкото се може пове4е в живота....а запо4ва връзка за да бъде щастлив , да се развива , да създаде колкото се може пове4е незабравими моменти,за да усмисли живота си,но определено не я запо4ва за да я прекъсне.
    много си заблудена
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Пловдив
    ти си девствена той иска секс
    -- -- --

Град
    bLg ` citY
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    остави го-ако тръгнеш да му искаш обяснения или нещо такова нищо няма да постигнеш-само ще влошиш нещата.казвам ти го от ли4ен опит.дай му малко свобода-ако реши да се "върне"-супер,ако не-....ще ти е трудно,но ще го забравиш.само времето ще каже какво ще става м/у вас.успех
    ... ` + ` 1 ... и аз съм на това мнение
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Цитирай Първоначално написано от Sebastianek
    ти си девствена той иска секс
    Готин опит...скоро може и да ти се получи...

Че бори се бре...кой те спрял. Не му давай много време че току виж решил че си се отказала...аз така бих решил...дай му време да помисли...но 2-3 дни му стигат повярвай ми повече не е на добре...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Запиши се на борба.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Искам да се боря..

Цитирай Първоначално написано от jabcheto33
    Влюбих се в прекрасно, мило и нежно момче.
    А така...втасахме я
    Бях мечтала за него много време, но все нещо се объркваше. Заедно сме от една година, преминахме през каквото се сетите.
    Хмм приказката започва.
    През изключително хубави и много тъжни моменти. Все пак за 1 година могат да се случат много неща, а той винаги е бил най-добрият ми приятел. Бях наистина щастлива, имах всичко от което едно момиче има нужда-внимание, грижи, нежност, любов.
    Ъм къде е проблема не виждам?
    Всяка вечер преди заспиване получавах смс-и, писъмца, винаги се стараеше да е различно, да го прави с изненади и естествено мен също не насърчаваше да правя същото за него. С две думи имах всичко, което исках.
    Ще дойдеш ли на въпорса най-сетне?
    От 1 месец обаче на мойто момче нещо му стана.
    Чак след 1 година....wow
    Сякаш нещо го удари по главата. Почна да не ми обръща внимание, виждаме се по-рядко, дори се чуваме по-рядко. Опитах се да говоря с него хиляди пъти и по хиляди начини.
    Грешка.
    Постави всичко друго отпреди и аз гледах отстрани. Нормално е да ми е мъчно, но се опитах да му дам свобода. Но е много трудно да се примириш, когато си имал нещо, а сега някак.
    Ъм той нещо ли е за да го имаш?
    Не знам. То не се описва с думи. Не искам да се разделяме, защото не мисля че това е всичко и все пак почвам всеки ден да губя надежда.
    Това е самонавиване...лошо нещо е.
    Искам отговор.. поне да разбера защо стана така. Не знам какво да правя. Обичам това момче.. и вярвам, че и то ме обича. Ако не го вярвах отдавна нямаше да сме заедно. Искам си момчето обратно.. ;( или поне отговор..защо стана така
    По темата сега - или е зает или просто не го интересуваш вече. Повече от логично е. Причините може да са хиляди. Седнете с него и си поговорете сериозно - кой какво иска от другия кой какво очаква. Ако каже че не смята че имате бъдеще - чантичката и всеки по пътя си. Всяко едно друго действие ще те класира като безнадеждно влюбената глупачка, живееща в свой собствен измислен свят.

Ако каже че има проблем ала бала - казваш добре и приключвате въпроса. Ако и след този разговор продължава да се държи така - в сила е горния абзац.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си