.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Просто приятели

С един от мойто даскало всеки ден се виждаме но не си говорим той ми има скайп и ми пише всеки ден ноо имам чувството че няма смелост да ме заговори намекнах му и той каза че ще се видим в даскало да говорим и т.н и тогава ми стана ясно че искам да ми е просто приятел нищо повече понеже не одобрявам връзките в даскало.Как ме съветвате да му го кажа?
    Lof YAaA..!

Няма ли отговори
    Lof YAaA..!

Ми просто му кажи, че искаш да сте само приятели. Що пък си мислиш, че щом момче говори с теб задужително иска да ходите или нещо от сорта...

Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Ми просто му кажи, че искаш да сте само приятели. Що пък си мислиш, че щом момче говори с теб задужително иска да ходите или нещо от сорта...
    Защото ми пише постояно и много често си засичаме и задържаме погледите усмихваме се той вече ме пита дали си имам приятел.. ето затова
    Lof YAaA..!

Изчакай да видиш какво ще направи момчето. И тогава му го кажи...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    а защо не одобряваш връзките в даскало? Не мислиш ли да му дадеш шанс и да видиш дали ще се получи?
    А и като не искаш връзка в даскало тогава какво си му намеквала, а не си го оставила просто да ти се усмихва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си